5,600,725 Members 38,192 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Xperia tipo bricked ( i think ) help plase..

Tip us?
 
ruipedro2a
Old
(Last edited by ruipedro2a; 5th January 2014 at 07:59 PM.) Reason: new information
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jan 2014
Service Xperia tipo bricked ( i think ) help plase..

Hello guys, sorry for my english by the way, im portuguese...
So i bought the xperia tipo ST21i , and i was trying to install this: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2209026
but i did something wrong... i know it... and my phone is bricked... it is stucked on the sony's logo..

after some research i can't find the solution for my problem, im tryng the flashtool, but it doesn't work, it dont detect the phone, but the windows (8.1) detects one device.. but no name for it...

i know that the phone is in flashmode due the green light... as you can see on the picture

http://i.imgur.com/6SV44UF.jpg

If i connect the phonne without the method ( volume down + connect usb cable ), my PC detects one android device, but that's all , and the flashtool says that debugging mode is OFF..

one more time sorry for my english... and thank you.

i remember i've done this...
"Download the Rom Zip and Theme zip
Put in Ur SD card
Boot to CWM
go to advanced and wipe dalvik cache
Then come back to main screen and
Go to mounts and storage Format System, Format Data, Format Cache
Then come back to main screen
Wipe cache and than do factory data reset"

When i was going to install the zip... well i forget to past the zip files to the sd card.... HERE he is my error... and when i was rebooting the phone, well it only show's the sony logo

Maybe the phone is not bricket, i just delete the android system ?...
 
Hjugoo
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by ruipedro2a View Post
Hello guys, sorry for my english by the way, im portuguese...
So i bought the xperia tipo ST21i , and i was trying to install this: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2209026
but i did something wrong... i know it... and my phone is bricked... it is stucked on the sony's logo..

after some research i can't find the solution for my problem, im tryng the flashtool, but it doesn't work, it dont detect the phone, but the windows (8.1) detects one device.. but no name for it...

i know that the phone is in flashmode due the green light... as you can see on the picture

http://i.imgur.com/6SV44UF.jpg

If i connect the phonne without the method ( volume down + connect usb cable ), my PC detects one android device, but that's all , and the flashtool says that debugging mode is OFF..

one more time sorry for my english... and thank you.

i remember i've done this...
"Download the Rom Zip and Theme zip
Put in Ur SD card
Boot to CWM
go to advanced and wipe dalvik cache
Then come back to main screen and
Go to mounts and storage Format System, Format Data, Format Cache
Then come back to main screen
Wipe cache and than do factory data reset"

When i was going to install the zip... well i forget to past the zip files to the sd card.... HERE he is my error... and when i was rebooting the phone, well it only show's the sony logo

Maybe the phone is not bricket, i just delete the android system ?...
Maybe try upload ftf firmware http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2001567
 
CtrlAltDelIrl
Old
#3  
CtrlAltDelIrl's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 832
Posts: 1,374
Join Date: Mar 2012
Your phone is not bricked, it just has no OS installed.

Go into CWM > Mount USB storage

Copy over rom you wish to install and then install it. DO NOT WIPE /SYSTEM AFTERWARDS!!!!

Reboot into the rom.
My PM is not for your personal help or support All support requests will be ignored.
 
ruipedro2a
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jan 2014
thanks, i fix it
 
whyslucas
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by ruipedro2a View Post
thanks, i fix it
How did u fix it? I have the same problem /:
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes