Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Xperia Tipo dual CM10

OP TheIdioticGeek

2nd May 2014, 11:15 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
Well i can't find find the CM10 for xperia tipo dual and the link all i can find is giving me options like-> CM10 -> FXP0 -> tapioca_ss! Neither m able to find FXP210 nor tapioca_ds help as soon as possible! M just fed up of my ICS!
3rd May 2014, 05:09 AM   |  #2  
NSDCars5's Avatar
Senior Member
Flag Over there
Thanks Meter: 425
 
1,107 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
You can install CM10, but only one SIM would work. To do this, get a Tipo single FTF and flash it - you'll get Tipo single basebands on one of your SIMs now. Now you can install Tipo single's CM10 and one SIM will work.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes