Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

xperia tipo touchscreen problem!!

OP Velogr1992

5th June 2014, 10:25 AM   |  #1  
Velogr1992's Avatar
OP Senior Member
Flag Athens
Thanks Meter: 118
 
169 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Hi guys i am having a problem with the touchscreen...

some times it responds well and sometimes it lags i mean i press keys and nothing happens (momentarily for 4 secs)

i had opened my tipo before to check out something with the usb,could i have done something wrong when reassembling it??
8th June 2014, 05:51 AM   |  #2  
StaticBlaze's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 45
 
237 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Velogr1992

Hi guys i am having a problem with the touchscreen...

some times it responds well and sometimes it lags i mean i press keys and nothing happens (momentarily for 4 secs)

i had opened my tipo before to check out something with the usb,could i have done something wrong when reassembling it??

Try Factory Reset (just to make sure that the problem isn't with your ROM)

If there's problem even after a rest, then probably there might be some problem with your touch (you might have messed it up the last time you removed)
The Following User Says Thank You to StaticBlaze For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes