Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Xperia Tipo Wi-Fi Problem on CM10

OP Fallencho

3rd May 2014, 08:23 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Varna
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Always have a problem after I stop Wi-fi and I want to let him go and says that the network is actually the point of my Wifi is out of range and need to reboot / phone off to fix. Does anyone know how I can fix it and what is the issue? Because the stock Rom did not make such a problem?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	10259911_754435184596800_4987954644779877255_n.jpg
Views:	51
Size:	8.1 KB
ID:	2722785  
9th June 2014, 05:00 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Hey man, I had the same problem here, but after searching in some forums I've just found a solution! Try installing the apk "WiFix Mananger" from Fardjad. It worked here. Very happy righ now! Good luck.
Last edited by DanielMousinho; 9th June 2014 at 05:13 AM. Reason: Aditional information
11th June 2014, 11:10 AM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
Unhappy
Quote:
Originally Posted by DanielMousinho

Hey man, I had the same problem here, but after searching in some forums I've just found a solution! Try installing the apk "WiFix Mananger" from Fardjad. It worked here. Very happy righ now! Good luck.

Thanks DanielMousinho.

Nice try, but unfortunately after a few hours the problem came back. I had to reset dalvik cache, disable and re-enable wifix and then it fixed the problem again... temporarily.

Anyone has a more persistent solution?

Here was suggested using Riches 0.6.2 kernel, I hope it's worth the trouble of installing it. Will keep you informed if I got any luck.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes