Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,807 Members 52,729 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][UNOFFICIAL][MESONA] AOKP Rom [4.4.4]

Tip us?
 
NSDCars5
Old
#21  
NSDCars5's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 383
Posts: 1,020
Join Date: Feb 2013
Location: Over there
Quote:
Originally Posted by john3voltas View Post
I see
So, I know this has nothing to do with your topic but:
- is there any other way to unlock my phone's bootloader instead of sony's website?
- why would sony unlock only some phone's bootloaders? Why don't they unlock all bootloaders?
BTW, you forgot to answer my previous question regarding the camera
Cheers man
1. Yes, there is, but discussion about it isn't allowed...
2. Sony, I think, allows all phones to have unlocked bootloaders - it's the carriers that lock them.

Hey, @ShivangDave, just asking, could you show me your device tree? It's not on your GItHub or on TamsuiCM11...
Insert really cool signature here...
 
ivan290
Old
#22  
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 162
Join Date: May 2012
Port for tipo pleasee
 
ShivangDave
Old
#23  
ShivangDave's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 824
Posts: 766
Join Date: Dec 2012
Location: Ahmedabad
Quote:
Originally Posted by NSDCars5 View Post
1. Yes, there is, but discussion about it isn't allowed...
2. Sony, I think, allows all phones to have unlocked bootloaders - it's the carriers that lock them.

Hey, @ShivangDave, just asking, could you show me your device tree? It's not on your GItHub or on TamsuiCM11...
actually its same as cm11 just with aokp changes... i will upload it asap, no time due to studies projects presentations uff..

Quote:
Originally Posted by ivan290 View Post
Port for tipo pleasee
Its easy to compile then porting... Only hard part is syncing the source...
Visit my Blog: Shivang's Blog
The Following User Says Thank You to ShivangDave For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ivan290
Old
#24  
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 162
Join Date: May 2012
Quote:
Originally Posted by ShivangDave View Post
actually its same as cm11 just with aokp changes... i will upload it asap, no time due to studies projects presentations uff..



Its easy to compile then porting... Only hard part is syncing the source...
So will you compile it?
 
NSDCars5
Old
#25  
NSDCars5's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 383
Posts: 1,020
Join Date: Feb 2013
Location: Over there
Quote:
Originally Posted by ShivangDave View Post
actually its same as cm11 just with aokp changes... i will upload it asap, no time due to studies projects presentations uff..
AOKP changes is exactly what I want to see. :P

Take your time, I'm in class 8 and I already think I'm overloaded. :P
Insert really cool signature here...
 
ShivangDave
Old
#26  
ShivangDave's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 824
Posts: 766
Join Date: Dec 2012
Location: Ahmedabad
Quote:
Originally Posted by NSDCars5 View Post
AOKP changes is exactly what I want to see. :P

Take your time, I'm in class 8 and I already think I'm overloaded. :P
Sorry for late reply,

So as it turns out: My device tree is no different than cm11 one.. ONly change was in vendor_aokp product config file...

also in full_mesona it says cm_mesona instead of aokp_mesona
Visit my Blog: Shivang's Blog
The Following User Says Thank You to ShivangDave For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Rajat22
Old
#27  
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 114
Join Date: Nov 2013
Location: india
Quote:
Originally Posted by ShivangDave View Post
Credits goes to this awesome team named TamsuiCM11, CyanogenMod & AOKP ..

Tipo ----> joebonrichie
Miro ----> Me [Obviously ]
J ----> lozohcum, AshRoller
E ----> hsr0,joebonrichie,UltragamerHD

and NSDCars5 for being there for the team

Downloads:
www.shivangdave.com/roms.html
is it for xperia e single also ???? links???
 
nightfireblaze8
Old
#28  
Member
Thanks Meter 10
Posts: 82
Join Date: Jul 2013
The status bar isn't transparent, and I can't find an option in ROM Control to make it so. I don't want to use GravityBox for this. There isn't a Performance option under System Settings like in CM, where there was an option to make it transparent. Can someone please help me?
Thank you.
 
AnTerNoZ
Old
#29  
AnTerNoZ's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 544
Posts: 848
Join Date: Jan 2011
Location: Siegen

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by nightfireblaze8 View Post
The status bar isn't transparent, and I can't find an option in ROM Control to make it so. I don't want to use GravityBox for this. There isn't a Performance option under System Settings like in CM, where there was an option to make it transparent. Can someone please help me?
Thank you.
Edit build.prop file just google what entry u have to change

The Following 2 Users Say Thank You to AnTerNoZ For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes