Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[MDPI] [WITH SOUND] Xperia Z2 Boot Animations

OP ndzaky

30th March 2014, 12:17 PM   |  #1  
OP Member
Yogyakarta
Thanks Meter: 20
 
34 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Xperia Z2 Boot Animations with Sound


Hi ! I just created Xperia Z2 Boot Animation for MDPI device !
What makes it different is this bootanimation have sound,and medium quality images. Also, i added "powered by android" branding logo on splash screen to make our phone looks like a newer handset






Since it medium quality images, the size increase to 4.83 MB

Download link : Xperia Z2 Bootanimation

Instruction : Copy to system\media and give right permission

Credits : DooMLoRD - Xperia Z2 System Dump
The Following 6 Users Say Thank You to ndzaky For This Useful Post: [ View ]
30th March 2014, 02:18 PM   |  #2  
xehed's Avatar
Senior Member
Flag geek's
Thanks Meter: 39
 
270 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Thumbs up
Reserved,


Thks buddy
30th March 2014, 09:00 PM   |  #3  
UltraGamerHD's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 882
 
902 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Quote:
Originally Posted by ndzaky

Xperia Z2 Boot Animations with Sound


Hi ! I just created Xperia Z2 Boot Animation for MDPI device !
What makes it different is this bootanimation have sound,and medium quality images. Also, i added "powered by android" branding logo on splash screen to make our phone looks like a newer handset






Since it medium quality images, the size increase to 4.83 MB

Download link : Xperia Z2 Bootanimation

Instruction : Copy to system\media and give right permission

Credits : DooMLoRD - Xperia Z2 System Dump

Sound Doesn't Work!
The Following User Says Thank You to UltraGamerHD For This Useful Post: [ View ]
31st March 2014, 04:43 AM   |  #4  
OP Member
Yogyakarta
Thanks Meter: 20
 
34 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by UltraGamerHD

Sound Doesn't Work!

Unfortunately, sound only work if we use "Reboot" option at Power Menu.. Yeah, i just discover it this morning after i turn on my phone..
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-31-09-33-34.png
Views:	276
Size:	49.4 KB
ID:	2659833  
The Following User Says Thank You to ndzaky For This Useful Post: [ View ]
31st March 2014, 05:08 AM   |  #5  
H3LL's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 72
 
245 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
@ndzaky still sound not working

Sent from my C1504
31st March 2014, 03:27 PM   |  #6  
OP Member
Yogyakarta
Thanks Meter: 20
 
34 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by 3frth

@ndzaky still sound not working

Sent from my C1504

That's weird.. I swear the sound is working on my Tipo Gimlo firmware..
31st March 2014, 04:40 PM   |  #7  
MarckozZ's Avatar
Senior Member
Flag Here & Now
Thanks Meter: 350
 
595 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Wink
Works great on my tipo... I dont care if sound works or not (is not working on my phone) but it looks great!
18th April 2014, 10:04 AM   |  #8  
Azene's Avatar
Senior Member
Flag Johor Bahru
Thanks Meter: 194
 
249 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Smile
currently using it
The Following User Says Thank You to Azene For This Useful Post: [ View ]
21st April 2014, 09:26 PM   |  #9  
Senior Member
Flag Cartagena, Murcia
Thanks Meter: 40
 
107 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Talking Modded with new sound
Hi everyone!
I just made a little "mod" of this excellent bootanimation (hope OP doesn't mind)..
I've replaced the bootanimation sound with the new sound from some samsung galaxy devices, which I adjusted to coincide only with the Xperia Logo, but not with the blue part of the animation.
Here's the link: http://d-h.st/8ZG, and as in the OP, just replace and give right permissions in /system/media
Last edited by linuxct; 21st April 2014 at 09:28 PM.
23rd April 2014, 11:30 AM   |  #10  
Azene's Avatar
Senior Member
Flag Johor Bahru
Thanks Meter: 194
 
249 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by linuxct

Hi everyone!
I just made a little "mod" of this excellent bootanimation (hope OP doesn't mind)..
I've replaced the bootanimation sound with the new sound from some samsung galaxy devices, which I adjusted to coincide only with the Xperia Logo, but not with the blue part of the animation.
Here's the link: http://d-h.st/8ZG, and as in the OP, just replace and give right permissions in /system/media

is the sound working ?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes