Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,810,194 Members 52,011 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[MDPI] [WITH SOUND] Xperia Z2 Boot Animations

Tip us?
 
ndzaky
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 18
Posts: 34
Join Date: Nov 2013
Location: Yogyakarta
Default [MDPI] [WITH SOUND] Xperia Z2 Boot Animations

Xperia Z2 Boot Animations with Sound


Hi ! I just created Xperia Z2 Boot Animation for MDPI device !
What makes it different is this bootanimation have sound,and medium quality images. Also, i added "powered by android" branding logo on splash screen to make our phone looks like a newer handset






Since it medium quality images, the size increase to 4.83 MB

Download link : Xperia Z2 Bootanimation

Instruction : Copy to system\media and give right permission

Credits : DooMLoRD - Xperia Z2 System Dump
The Following 6 Users Say Thank You to ndzaky For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
xehed
Old
#2  
xehed's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 205
Join Date: Aug 2010
Location: geek's
Reserved,


Thks buddy
 
UltraGamerHD
Old
#3  
UltraGamerHD's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 820
Posts: 867
Join Date: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by ndzaky View Post
Xperia Z2 Boot Animations with Sound


Hi ! I just created Xperia Z2 Boot Animation for MDPI device !
What makes it different is this bootanimation have sound,and medium quality images. Also, i added "powered by android" branding logo on splash screen to make our phone looks like a newer handset






Since it medium quality images, the size increase to 4.83 MB

Download link : Xperia Z2 Bootanimation

Instruction : Copy to system\media and give right permission

Credits : DooMLoRD - Xperia Z2 System Dump
Sound Doesn't Work!
My Device

Sony Xperia E (C1505)

Bootloader Status: Yes

ROM: Cyanogen Mod 11 (4.4.2)
The Following User Says Thank You to UltraGamerHD For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ndzaky
Old
#4  
Member - OP
Thanks Meter 18
Posts: 34
Join Date: Nov 2013
Location: Yogyakarta
Quote:
Originally Posted by UltraGamerHD View Post
Sound Doesn't Work!
Unfortunately, sound only work if we use "Reboot" option at Power Menu.. Yeah, i just discover it this morning after i turn on my phone..
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-31-09-33-34.png
Views:	239
Size:	49.4 KB
ID:	2659833  
The Following User Says Thank You to ndzaky For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
H3LL
Old
#5  
H3LL's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 67
Posts: 225
Join Date: Jan 2014
@ndzaky still sound not working

Sent from my C1504
Device : Sony Xperia E(C1504)
ROM : CM10
Kernel : Hades Kernel
Bootloader : Unlocked
 
ndzaky
Old
#6  
Member - OP
Thanks Meter 18
Posts: 34
Join Date: Nov 2013
Location: Yogyakarta
Quote:
Originally Posted by 3frth View Post
@ndzaky still sound not working

Sent from my C1504
That's weird.. I swear the sound is working on my Tipo Gimlo firmware..
 
MarckozZ
Old
#7  
MarckozZ's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 103
Posts: 283
Join Date: Jan 2013
Location: Here & Now
Works great on my tipo... I dont care if sound works or not (is not working on my phone) but it looks great!
 
CIC_BlazeFace
Old
#8  
CIC_BlazeFace's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 128
Posts: 229
Join Date: Oct 2013
Location: Johor Bahru
currently using it
If I helped you, simply click THANKS...
Device : Sony Xperia™ E C1505 [Black]
ROM : Termin 3.5 + eXperia 080914 [Hybrid LOL]
Kernel : Zeus 3.1.1 OC 1.806 GHz [CWM]
BL : Unlocked + Rooted + Xposed
 
linuxct
Old
(Last edited by linuxct; 21st April 2014 at 08:28 PM.)
#9  
Member
Thanks Meter 21
Posts: 60
Join Date: Aug 2012
Location: Cartagena, Murcia
Talking Modded with new sound

Hi everyone!
I just made a little "mod" of this excellent bootanimation (hope OP doesn't mind)..
I've replaced the bootanimation sound with the new sound from some samsung galaxy devices, which I adjusted to coincide only with the Xperia Logo, but not with the blue part of the animation.
Here's the link: http://d-h.st/8ZG, and as in the OP, just replace and give right permissions in /system/media
 
CIC_BlazeFace
Old
#10  
CIC_BlazeFace's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 128
Posts: 229
Join Date: Oct 2013
Location: Johor Bahru
Quote:
Originally Posted by linuxct View Post
Hi everyone!
I just made a little "mod" of this excellent bootanimation (hope OP doesn't mind)..
I've replaced the bootanimation sound with the new sound from some samsung galaxy devices, which I adjusted to coincide only with the Xperia Logo, but not with the blue part of the animation.
Here's the link: http://d-h.st/8ZG, and as in the OP, just replace and give right permissions in /system/media
is the sound working ?
If I helped you, simply click THANKS...
Device : Sony Xperia™ E C1505 [Black]
ROM : Termin 3.5 + eXperia 080914 [Hybrid LOL]
Kernel : Zeus 3.1.1 OC 1.806 GHz [CWM]
BL : Unlocked + Rooted + Xposed

Thread Tools
Display Modes