Official TWRP Recovery Lands on Micromax Canvas Magnus

With the recent release of Android One, Micromax and MediaTek released fully buildable … more

Update Overload: SuperSU Heavily Updated

There are apps and apps out there. Very few can reach the level of popularity required to stay at … more

Lollipop Leak Available for the Sprint Galaxy S5

Since the Android 5.0Lollipop’s official release not too long ago, we’ve seen … more

CPU Spy Gets an Android Lollipop Makeover

At some point in the distant past, you probably heard of CPU Spy for Android by XDARetired … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[MOD][CM10] SystemUI with 0.00k/s meter on statusbar!

OP DanielFlorin

19th February 2014, 07:52 PM   |  #11  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Does it work in Xperia miro?
19th February 2014, 08:47 PM   |  #12  
DanielFlorin's Avatar
OP Senior Member
Flag Bucharest RO
Thanks Meter: 488
 
740 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
I have not tested !
24th February 2014, 02:18 PM   |  #13  
Grimlock007's Avatar
Senior Member
Flag Cybertron
Thanks Meter: 188
 
810 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by AR-24

Does it work in Xperia miro?

dont try....

---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------

Quote:
Originally Posted by thariq19

will it work on E Dual Sim?

cm10 deodexed?
24th February 2014, 04:01 PM   |  #14  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
12 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by XperiaEss

dont try....

---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------


cm10 deodexed?

odexed
24th February 2014, 04:09 PM   |  #15  
Grimlock007's Avatar
Senior Member
Flag Cybertron
Thanks Meter: 188
 
810 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by thariq19

odexed

Don't do on odexed
Dodexed rom is nice but performance is not good
24th February 2014, 04:34 PM   |  #16  
Account currently disabled
Flag Batcave
Thanks Meter: 709
 
997 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by XperiaEss

Don't do on odexed
Dodexed rom is nice but performance is not good

Unfortunately not true.

Deodexing only increases the boot time, and not the performance itself. Deodexed files need more time to be scanned because of the classes.dex inside of them, while executing those files does not take longer.

It is a well known myth, but luckily not true.

Mats



Sent from my C1505 using XDA Premium 4 mobile app
24th February 2014, 04:45 PM   |  #17  
Grimlock007's Avatar
Senior Member
Flag Cybertron
Thanks Meter: 188
 
810 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by MatsPunt

Unfortunately not true.

Deodexing only increases the boot time, and not the performance itself. Deodexed files need more time to be scanned because of the classes.dex inside of them, while executing those files does not take longer.

It is a well known myth, but luckily not true.

Mats



Sent from my C1505 using XDA Premium 4 mobile app

well something went wrong on my deodexed cm10 ....boot time increased ...but performance was really bad after few days
switched back to odexed and it was smooth again
24th February 2014, 05:22 PM   |  #18  
Account currently disabled
Flag Batcave
Thanks Meter: 709
 
997 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by XperiaEss

well something went wrong on my deodexed cm10 ....boot time increased ...but performance was really bad after few days
switched back to odexed and it was smooth again

Strange. I know that it should not make any difference and I haven't noticed it, so yeah...

Oh well, that is how it should be. If you have experienced it, who am I to correct you ?

Mats

Sent from my C1505 using XDA Premium 4 mobile app
24th February 2014, 05:35 PM   |  #19  
Grimlock007's Avatar
Senior Member
Flag Cybertron
Thanks Meter: 188
 
810 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by MatsPunt

Strange. I know that it should not make any difference and I haven't noticed it, so yeah...

Oh well, that is how it should be. If you have experienced it, who am I to correct you ?

Mats

Sent from my C1505 using XDA Premium 4 mobile app

note-mine is cm10....
[now will you correct me]?
maybe another bug lol
2nd March 2014, 07:49 AM   |  #20  
shrey1992's Avatar
Junior Member
Flag Delhi
Thanks Meter: 8
 
17 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Thumbs up Good.....
Nice Work.....

Would try it on my Xperia Miro....

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes