Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROOT][4.1.2/4.2.2] Xperia L ROOT

OP ishanbhatnagr96

9th June 2013, 04:34 PM   |  #31  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
26 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by ishanbhatnagr96

3. As motochopper didn't give any error, SU will be installed and as it updates, that means all the binary's are installed properly!
5. Check if root is properly installed by dowonload Root Check from play store. If it shows successful then no need to install busybox as it is installed while rooting your device

try motochopper then root checker and result was "no root"

umm..may be i need to unlock bootloader way....
9th June 2013, 06:55 PM   |  #32  
ishanbhatnagr96's Avatar
OP Senior Member
Flag Gurgaon
Thanks Meter: 175
 
565 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by pladoog

try motochopper then root checker and result was "no root"

umm..may be i need to unlock bootloader way....

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2272741 Try this :/ I'll try and look into the matter ASAP. As i don't own a SP (My cousin does) I'll have to borrow his device
9th June 2013, 08:57 PM   |  #33  
dumraden's Avatar
Senior Member
Flag This is SPARTAAAA!!
Thanks Meter: 391
 
795 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
What actually fails is the pwn file. It will give an error every time it tries to run.
10th June 2013, 11:08 AM   |  #34  
Vardaan007's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 80
 
171 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Try again after unmounting the sd card

Sent from my C2104 using xda premium
The Following User Says Thank You to Vardaan007 For This Useful Post: [ View ]
11th June 2013, 12:25 PM   |  #35  
Member
Flag larkana
Thanks Meter: 3
 
45 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Service
this is exactly the same problem with my phone (my phone is qmobile a7, a paki brand).

Quote:
Originally Posted by rocky_mon

Unable to root, get the following message on the screen, help please:[*] Waiting for device...
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *[*] Device found.[*] Pushing exploit...
2303 KB/s (1283460 bytes in 0.544s)[*] Pushing root tools...
1548 KB/s (91980 bytes in 0.058s)
1993 KB/s (1867568 bytes in 0.915s)
2222 KB/s (969701 bytes in 0.426s)
pkg: /data/local/tmp/Superuser.apk
Success[*] Rooting phone...
[+] This may take a few minutes.[*] Cleaning up...
error: device not found
error: device not found
error: device not found[*] Exploit complete. Press enter to reboot and exit.
Press any key to continue . . .
error: device not found

11th June 2013, 12:46 PM   |  #36  
Member
Flag DrÝbak
Thanks Meter: 7
 
67 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Very useful, helped me root my Transformer.
12th June 2013, 09:30 AM   |  #37  
Member
Flag larkana
Thanks Meter: 3
 
45 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Service
done everything as stated in the forum posts. even removed sd card from the phone. but not succeeded.

i was trying to use motochopper to root my device (qmobile noir a7, a pakistani brand) with following specs :
Hardware : MT6577 (MT6517 is Fake! as told by the SP Flash tools)

Model : A7

Build number : SV1.0

Build date UTC : 20130225-052859

Android v : 4.1.1

Baseband v: MAUI.11AMD.W12.22.SP.V15, 2013/01/08 17:54

Kernel v : 3.4.0 (android@android-desktop) (gcc version 4.6.x-google 20120106 (prerelease) (GCC) ) #1 SMP Mon Feb 25 13:27:29 CST 2013.



any more help please !!!!!!!!?

Quote:
Originally Posted by Vardaan007

Try again after unmounting the sd card

Sent from my C2104 using xda premium

12th June 2013, 12:25 PM   |  #38  
ishanbhatnagr96's Avatar
OP Senior Member
Flag Gurgaon
Thanks Meter: 175
 
565 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by hafeez2001

done everything as stated in the forum posts. even removed sd card from the phone. but not succeeded.

i was trying to use motochopper to root my device (qmobile noir a7, a pakistani brand) with following specs :
Hardware : MT6577 (MT6517 is Fake! as told by the SP Flash tools)

Model : A7

Build number : SV1.0

Build date UTC : 20130225-052859

Android v : 4.1.1

Baseband v: MAUI.11AMD.W12.22.SP.V15, 2013/01/08 17:54

Kernel v : 3.4.0 (android@android-desktop) (gcc version 4.6.x-google 20120106 (prerelease) (GCC) ) #1 SMP Mon Feb 25 13:27:29 CST 2013.



any more help please !!!!!!!!?

As stated above, qmobile might not be compatible with motochopper. We don't get that brand in US or even here in India. People haven't developed exploits for qmobile maybe that's why this isn't working for you.

Sorry but you must try some other exploit.

Regards,
Ishan
12th June 2013, 03:32 PM   |  #39  
Senior Member
Flag Indore
Thanks Meter: 61
 
324 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
It does not work on XSP...tried it may times....gives this msg in the picture at one place it says failure....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	159
Size:	22.7 KB
ID:	2037169  
12th June 2013, 03:42 PM   |  #40  
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
4 posts
Join Date:Joined: May 2013
ditto
Quote:
Originally Posted by puneethv

It does not work on XSP...tried it may times....gives this msg in the picture at one place it says failure....

ditto on that. same problem. tried w/ XSP, uninstalled everything that requires root and did it, but it wouldn't root. using phone with locked bootloader.

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
4.1.2, root, xperia, xperia l
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes