Post Reply

[Q] 3 problems in stock rom.

OP Trompipan

6th January 2014, 07:01 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Hi everyone!

I've just bought my Xperia L and I'm very happy with it.

I rooted it but I have 3 problems:

1) There isn't a reboot option. Or is it only in my phone? The only option that gives when long pressing the power button is to power off, plane mode and cap. screen.

2) When I start the phone after turning off, some app icons disappear, is this because I moved the apps to the internal memory?

3) I use the app "Clean Master" to keep my phone fine... but when it suggests me to move an app to the SD and I click on the option, the only option that appears is for moving it to the internal memory. Is it impossible to install apps in the SD?

Thank youuuu!
6th January 2014, 07:08 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Białystok
Thanks Meter: 98
 
343 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
AD 1, no its not only for you, its for everyone that there is no reboot option
AD 2 try upgrading to 4.2.2
AD 3 unfortunatelly nope u can only do that using link2sd or u can use trick that will make think that ur sd card is ur internal storage
The Following User Says Thank You to uremytoy For This Useful Post: [ View ]
7th January 2014, 07:43 AM   |  #3  
Joery360's Avatar
Senior Member
Flag Netherlands
Thanks Meter: 504
 
665 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Trompipan

1) There isn't a reboot option. Or is it only in my phone? The only option that gives when long pressing the power button is to power off, plane mode and cap. screen.

Root your phone and install Xposed & Gravitybox.
The Following User Says Thank You to Joery360 For This Useful Post: [ View ]
7th January 2014, 08:07 AM   |  #4  
Macmol's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 315
 
359 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Quote:
Originally Posted by Trompipan

1) There isn't a reboot option. Or is it only in my phone? The only option that gives when long pressing the power button is to power off, plane mode and cap. screen.

2) When I start the phone after turning off, some app icons disappear, is this because I moved the apps to the internal memory?

3) I use the app "Clean Master" to keep my phone fine... but when it suggests me to move an app to the SD and I click on the option, the only option that appears is for moving it to the internal memory. Is it impossible to install apps in the SD?

1 -> that's normal. Root your phone and install Xposed and 'Advanced Reboot Menu'
2 -> That's a bug in the 4.2.2 Firmware 0.26. Update to 1.12.
3 -> read the last post
8th January 2014, 07:38 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by Macmol

1 -> that's normal. Root your phone and install Xposed and 'Advanced Reboot Menu'
2 -> That's a bug in the 4.2.2 Firmware 0.26. Update to 1.12.
3 -> read the last post

How can I update to 1.12? Everytime I enter the update section, the phone searches for new updates and keeps telling me that I have the latest software.
8th January 2014, 07:57 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by Joery360

Root your phone and install Xposed & Gravitybox.

Gravitybox does not exist in the play store!

The only "Gravity box" app is a game that seems to have the periodic table of elements.

Xposed additions do you mean? I installed it and it hasn't got any option referred to the power button...
8th January 2014, 08:55 PM   |  #7  
Macmol's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 315
 
359 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Quote:
Originally Posted by Trompipan

How can I update to 1.12? Everytime I enter the update section, the phone searches for new updates and keeps telling me that I have the latest software.

Try PC - Companion.

Gesendet von meinem C2105 mit Tapatalk

---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------

Quote:
Originally Posted by Trompipan

Gravitybox does not exist in the play store!

The only "Gravity box" app is a game that seems to have the periodic table of elements.

Xposed additions do you mean? I installed it and it hasn't got any option referred to the power button...

Download the framework from here : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1574401

Then download the module within the app. Gravitybox or 'advanced reboot menu'. Activate it and reboot.
Voila...

Gesendet von meinem C2105 mit Tapatalk
The Following User Says Thank You to Macmol For This Useful Post: [ View ]
8th January 2014, 08:59 PM   |  #8  
Joery360's Avatar
Senior Member
Flag Netherlands
Thanks Meter: 504
 
665 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Trompipan

Gravitybox does not exist in the play store!

The only "Gravity box" app is a game that seems to have the periodic table of elements.

Xposed additions do you mean? I installed it and it hasn't got any option referred to the power button...

Its not available in Play Store. Google 'Xposed' and download the 'Xposed Installer' (apk, root req.) On the same site look for 'Browse modules' and search for 'GravityBox [JB]' Install it too and activate it in the Xposed Installer app. After an reboot open Gravitybox and click on 'Power Tweaks' there's an option for 'Advanced power menu'. There are a lot of other tweaks in the app to try.

Send from my Galaxy Tab 2 10.1
9th January 2014, 03:25 AM   |  #9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by Macmol

Try PC - Companion.

Gesendet von meinem C2105 mit Tapatalk

---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------



Download the framework from here : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1574401

Then download the module within the app. Gravitybox or 'advanced reboot menu'. Activate it and reboot.
Voila...

Gesendet von meinem C2105 mit Tapatalk

I tried using PC Companion and it also tells me that I have the latest software... maybe it's because of my location.

I'm from Argentina and my XL knows it... that might be the reason, I believe... but I bought it without any carrier.

Thanks anyway! Now I'm going to try the Xposed thing.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia L Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank