Sony Updates AOSP Sources to Android 5.0.1

Just a few days ago, Sony did an utterly fantastic job by pushing out numerous device trees for … more

Stop Your Screen From Turning Off with KeepItOn

We all know the feeling of reading a news article orrather longdocument, when our screen … more

The XDA LG QPair Developer Challenge Voting Has Begun!

It seems like it was just yesterday that weannounced that we had paired up with LGto … more

Major Update for the Sony Smartwatch 2 Brings DND and More

With the wearables landscape now dominated by Android Wear and Pebble, its … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

bootloader unlock allowed status is missing

OP mizukage

26th March 2014, 02:17 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Legazpi
Thanks Meter: 43
 
449 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
is it possible to unlock the bootloader although the status is missing?
currently on .1.14
26th March 2014, 02:48 AM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 52
 
93 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by mizukage

is it possible to unlock the bootloader although the status is missing?
currently on .1.14

Well did you try ? The worst thing that can happen is that bootloader stays locked so TRY IT and see what happens.
The Following User Says Thank You to Redzo For This Useful Post: [ View ]
26th March 2014, 03:18 AM   |  #3  
OP Senior Member
Flag Legazpi
Thanks Meter: 43
 
449 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by Redzo

Well did you try ? The worst thing that can happen is that bootloader stays locked so TRY IT and see what happens.

i haven't tried for i am afraid it will brick my phone, this is a 2 day old phone so i dont want to risk it..if someone can confimr me that it is possible then i will do it.
26th March 2014, 04:06 AM   |  #4  
Joel16's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 395
 
636 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Hey mizukage, where's the kazekage? (dunno if I spelt that right lol)
Just check the status mate, its not gonna brick your phone. You just dial in a certain code, and it'll tell you if your phone is allowed to be unlocked or not.

Edit: Go to dialer
> Type *#*#7378423#*#*
> Service info > Configuration
> Rooting status :
"Bootloader unlock allowed" - You can unlock your bootloader
"Bootloader unlock not allowed" - You cannot unlock your bootloader
26th March 2014, 04:28 PM   |  #5  
ImNoobie9495's Avatar
Member
Flag Im Here 😚🙌
Thanks Meter: 13
 
42 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Missing after unlocked
Quote:
Originally Posted by Joel16

Hey mizukage, where's the kazekage? (dunno if I spelt that right lol)
Just check the status mate, its not gonna brick your phone. You just dial in a certain code, and it'll tell you if your phone is allowed to be unlocked or not.
Edit: Go to dialer
> Type *#*#7378423#*#*
> Service info > Configuration
> Rooting status :
"Bootloader unlock allowed" - You can unlock your bootloader
"Bootloader unlock not allowed" - You cannot unlock your bootloader

Same here missing the *#*#7378423#*#* code .. The code not working.. Use code and nothing happen .. That code working fine before unlicking my xl bootloader .. 😕
26th March 2014, 06:29 PM   |  #6  
Joery360's Avatar
Senior Member
Flag Netherlands
Thanks Meter: 587
 
720 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Donate to Me
More
Do you have root and removed too much apk's from the system/apps folder?
29th March 2014, 05:36 AM   |  #7  
ImNoobie9495's Avatar
Member
Flag Im Here 😚🙌
Thanks Meter: 13
 
42 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by Joery360

Do you have root and removed too much apk's from the system/apps folder?

I delete some of system bloatware .. Maybe that the problem .. Missing the code app runner or something like that ..
29th March 2014, 11:07 AM   |  #8  
Joery360's Avatar
Senior Member
Flag Netherlands
Thanks Meter: 587
 
720 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ImNoobie9495

I delete some of system bloatware .. Maybe that the problem .. Missing the code app runner or something like that ..

It may be entirely possible that you removed the 'Service' apk
30th March 2014, 01:18 AM   |  #9  
ImNoobie9495's Avatar
Member
Flag Im Here 😚🙌
Thanks Meter: 13
 
42 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by Joery360

It may be entirely possible that you removed the 'Service' apk

😱 .. U r right .. not found service.apk in my system .. Goshh what im gonna do ? Didnt have backup .. Service.apk not so important right ?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes