Post Reply

[Q] About CM11

OP serhatt123

30th April 2014, 10:20 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
45 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Hello, me again
I have 2 q's now
First, I installed cm11 but there is no camera app. I flashed gapps too
Second, device says there is no internal sd. I wrote the code given in thread to terminal with su permissions but it says device or resource busy. Can anybody help?

Edit: First q solved but another one appeared. Camera is stopping.
Last edited by serhatt123; 30th April 2014 at 10:27 PM.
30th April 2014, 10:33 PM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 4
 
62 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
fix
copy it on the external sd and flash by cwm and ready
https://www.dropbox.com/s/yijok29vy5..._on_boot_4.zip
30th April 2014, 10:36 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
45 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by noetrejo

copy it on the external sd and flash by cwm and ready
https://www.dropbox.com/s/yijok29vy5..._on_boot_4.zip

Oh, that's another problem. I don't have an external sd :P Can I flash thunderzap cwm and flash this, and back to cm kernel?
30th April 2014, 10:40 PM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 4
 
62 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
that using cm11
30th April 2014, 11:09 PM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
45 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by noetrejo

that using cm11

I have to wait till I find an sd card I think
What about camera? Do you know something about why it is stopping?
30th April 2014, 11:34 PM   |  #6  
Member
Thanks Meter: 4
 
62 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
No, but hopefully in the next update fixes

Enviado desde mi taoshan usando Tapatalk 2
30th April 2014, 11:52 PM   |  #7  
StillBrilliant's Avatar
Member
Thanks Meter: 30
 
69 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Because it can't access the internal storage
30th April 2014, 11:59 PM   |  #8  
Member
Thanks Meter: 4
 
62 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
ooo thanks
1st May 2014, 09:54 AM   |  #9  
Senior Member
Flag bhaktapur
Thanks Meter: 101
 
137 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
I think you can flash any zip from adb sideloader. You don't need sd card for that purpose.
1st May 2014, 11:14 AM   |  #10  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
45 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Problem solved, thanks I flashed camera and torch zip files, and ran the command on the thread

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes


Top Threads in Xperia L Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank