Official TWRP Recovery Lands on Micromax Canvas Magnus

With the recent release of Android One, Micromax and MediaTek released fully buildable … more

Update Overload: SuperSU Heavily Updated

There are apps and apps out there. Very few can reach the level of popularity required to stay at … more

Lollipop Leak Available for the Sprint Galaxy S5

Since the Android 5.0Lollipop’s official release not too long ago, we’ve seen … more

CPU Spy Gets an Android Lollipop Makeover

At some point in the distant past, you probably heard of CPU Spy for Android by XDARetired … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q&A] [ROM][AOSP][KK]**C-RoM** -4.4.2- -v6.6[ROM][AOSP]

OP QA Bot

Announcement from aniketroxx: Initial Release of C-RoM
QA Bot
15th October 2014, 10:43 PM   |  #1  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Q&A for [ROM][AOSP][KK]**C-RoM** -4.4.2- -v6.6[ROM][AOSP]

Some developers prefer that questions remain separate from their main development thread to help keep things organized. Placing your question within this thread will increase its chances of being answered by a member of the community or by the developer. Thanks for understanding and for helping to keep XDA neat and tidy! :smile:
15th October 2014, 10:43 PM   |  #2  
kxait's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
Donate to Me
More
Hi. I get error code 7 at "Creating symlink". Then the phone tells me to reboot and when I do so, I get the sony logo and after a while it bootloops. (the sony logo) I rolled back to generic .17. Is there a fix for this? (I have C2015, bootloader unlocked, rooted, cwm recovery)
16th October 2014, 11:40 AM   |  #3  
Senior Member
Flag Pune
Thanks Meter: 39
 
137 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Quote:
Originally Posted by kxait

Hi. I get error code 7 at "Creating symlink". Then the phone tells me to reboot and when I do so, I get the sony logo and after a while it bootloops. (the sony logo) I rolled back to generic .17. Is there a fix for this? (I have C2015, bootloader unlocked, rooted, cwm recovery)

ur recovery is not updated.. extract zip ,,,flash boot.img then go to recovery n flash
16th October 2014, 03:02 PM   |  #4  
Senior Member
Flag Pune
Thanks Meter: 39
 
137 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Is the source updated?
16th October 2014, 03:48 PM   |  #5  
kxait's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Rohan purohit

ur recovery is not updated.. extract zip ,,,flash boot.img then go to recovery n flash

how can i get the latest recovery? i couldnt find it anywhere. i dont get the "flash boot.img" thing either
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
auto-qa
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes