Post Reply

[Q] How To Replace Chinese Superuser with SuperSu ?

OP MidoTawfik7

22nd August 2014, 12:38 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 15
 
87 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
How To Replace Chinese Superuser with SuperSu ?
22nd August 2014, 01:17 AM   |  #2  
vuk030's Avatar
Member
Zanzibar
Thanks Meter: 20
 
75 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Quote:
Originally Posted by MidoTawfik7

How To Replace Chinese Superuser with SuperSu ?

https://www.youtube.com/watch?v=crLvs8ec0FE
https://www.youtube.com/watch?v=L5ebYM9CDkI
22nd August 2014, 05:01 AM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 12
 
44 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
you can replace it with the rootkit
22nd August 2014, 10:01 AM   |  #4  
abhi007.john's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 35
 
153 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by MidoTawfik7

How To Replace Chinese Superuser with SuperSu ?

Just flash with the latest SuperSU zip. It will automatically replace the Chinese one.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia L Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank