Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,732,073 Members 40,725 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] I Installed firmware Xperia M in the Xperia L

Tip us?
 
honglong
Old
#11  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 162
Join Date: Apr 2007
Location: Nottinghamshire
Quote:
Originally Posted by TakuyaZ View Post
Nope,Nope.

Moto don`t have the same bootloader as sony phones, so nope
If you have tried flashtool with Xperia L firmwares using fastboot/flashboot modes. Your have a brick!

Just curious, but why flash Xperia M firmware? I am thinking you wanted 4.3 right?
 
TakuyaZ
Old
#12  
TakuyaZ's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 296
Posts: 609
Join Date: Feb 2012
Location: Tokyo
Quote:
Originally Posted by honglong View Post
If you have tried flashtool with Xperia L firmwares using fastboot/flashboot modes. Your have a brick!

Just curious, but why flash Xperia M firmware? I am thinking you wanted 4.3 right?
You tagged the wrong guy, but yeah. never mix firmwares




 
gavster26
Old
#13  
gavster26's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 446
Posts: 1,079
Join Date: Feb 2012
Location: In The Xperia Forums ;)

 
DONATE TO ME
The boot partition is corrupted so that is a hard brick you need to restor the s1 loader which is easy on 2011 devices but not 2012+ Google it to see if anyone has cracked it yet

Senior Member
Creator Of AVD Rom The Way Stock Should Be
My PM Is Not Tech Support Please Post In The Relavent Thread
My Devices
Xperia X8
Xperia ray
Xperia U
Xperia J
Xperia L
Xperia Z
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...