Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,721 Members 51,493 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Speaker doesn't work on Audio, Video, Games etc but works on other

Tip us?
 
arifkpi
Old
#1  
arifkpi's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 173
Posts: 204
Join Date: Sep 2012
Location: Here & There
Unhappy [Q] Speaker doesn't work on Audio, Video, Games etc but works on other

Device- Xperia L 4.2.2(15.3.A.1.14)

Speaker suddenly stop working from yesterday, Speaker working perfectly on Ringtone, Alarm but not in Audio, Video, Games etc.
Any idea why that is happen & how to fix that issue? Already i reset factory setting but that not help.

Thanks in advance
<?php
$mobiles = array("Device" => "Sony Xperia Z(C6603)", "ROM" => "Stock 4.3(10.4.1.B.0.101)", "Device Status" => "LB, Rooted, Dual Recovery Installed", "Device History" => "A lot of Feature Phone >> Xperia Ray >> Xperia J >> Xperia SP >> Xperia Z(Current)");

foreach($mobiles as $mobile => $value){
echo $mobile . ": " . $value . "<br />";
}
?>
 
srcharged
Old
#2  
srcharged's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 74
Posts: 266
Join Date: Dec 2013
Location: chennai
Default Check once,

Quote:
Originally Posted by arifkpi View Post
Device- Xperia L 4.2.2(15.3.A.1.14)

Speaker suddenly stop working from yesterday, Speaker working perfectly on Ringtone, Alarm but not in Audio, Video, Games etc.
Any idea why that is happen & how to fix that issue? Already i reset factory setting but that not help.

Thanks in advance
Are you sure you have your media volume up? or is your media volume set to zero?

If you still face problems, try flashing ftf or some other rom, wiping data
Quote:
Any man that doesn't learn to laugh at rejection is worthless as a man.
Device Xperia L, UB,rooted,STOCK 4.2.2 (1.14) <Custom Modded! >
NVIDIA tegra note 7 <Custom Modded LB/Unrooted>
Device history - X8,XU,XL,TN7
 
arifkpi
Old
#3  
arifkpi's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 173
Posts: 204
Join Date: Sep 2012
Location: Here & There
Quote:
Originally Posted by srcharged View Post
Are you sure you have your media volume up? or is your media volume set to zero?

If you still face problems, try flashing ftf or some other rom, wiping data
Yes, more than 100% sure
<?php
$mobiles = array("Device" => "Sony Xperia Z(C6603)", "ROM" => "Stock 4.3(10.4.1.B.0.101)", "Device Status" => "LB, Rooted, Dual Recovery Installed", "Device History" => "A lot of Feature Phone >> Xperia Ray >> Xperia J >> Xperia SP >> Xperia Z(Current)");

foreach($mobiles as $mobile => $value){
echo $mobile . ": " . $value . "<br />";
}
?>
 
srcharged
Old
#4  
srcharged's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 74
Posts: 266
Join Date: Dec 2013
Location: chennai
Default :p :p Ogey! :D

Quote:
Originally Posted by arifkpi View Post
Yes, more than 100% sure
Try flashing stock ftf? or wiping data?
Quote:
Any man that doesn't learn to laugh at rejection is worthless as a man.
Device Xperia L, UB,rooted,STOCK 4.2.2 (1.14) <Custom Modded! >
NVIDIA tegra note 7 <Custom Modded LB/Unrooted>
Device history - X8,XU,XL,TN7
The Following User Says Thank You to srcharged For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes