What Do You Do with All of Your Old Photos?

Smartphone cameras have advanced so tremendously over the past few years that they have … more

Diving into the April 2015 Material Design Update

Before the release of Android 5.0 Lollipop, the Holo Design guidelines served as the … more

New Cyanogen Partnerships Bring Privacy Concerns

New Privacy concerns have emerged regarding Cyanogen’s latest announcements, … more

PSA: Google Play Services Wakelock Affects Many 5.x ROMs

Wakelocks are the bane of the battery conscious, and this wakelock bug has been … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Xperia L Change Baseband

11th June 2014, 10:50 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
I gain a Xperia L c2105 from Spain, but i live in Bolivia and only conect in 2g.

How can i change the baseband for connect in 3g ???
 
 
11th June 2014, 11:49 PM |#2  
Member
Thanks Meter: 14
 
53 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
flash a ftf for c2104
Last edited by sergioslk; 11th June 2014 at 11:53 PM.
12th June 2014, 10:56 AM |#3  
Joery360's Avatar
Senior Member
Flag Netherlands
Thanks Meter: 659
 
797 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by alliam

I gain a Xperia L c2105 from Spain, but i live in Bolivia and only conect in 2g.

How can i change the baseband for connect in 3g ???

If you can connect to 2G but not to 3G it's probably not available in your region
13th June 2014, 02:29 AM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Is available
Quote:
Originally Posted by Joery360

If you can connect to 2G but not to 3G it's probably not available in your region

I available i can conect with another smartphone but can't with this xperia.

I put a ftf c2104 but stay only with 2g. Can I change this or the device c2105 can't connect 3g in Bolivia ?
14th June 2014, 04:02 PM |#5  
kekks's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 228
 
378 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Quote:
Originally Posted by alliam

I available i can conect with another smartphone but can't with this xperia.

I put a ftf c2104 but stay only with 2g. Can I change this or the device c2105 can't connect 3g in Bolivia ?

Is your 3G activated on the no, also u can go under the settings, wireless and more, mobile networks, network mode and select wcdma/gsm.

Sent from my C6602 using Tapatalk
18th June 2014, 03:01 AM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
I make this but don't work. When a search for signal only appears the 2g band "Viva" and "Tigo". I change apn settings and nothing change.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes