Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Weird bug with speaker/earpiece.

OP TehHitMeh

14th June 2014, 12:39 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Klaipėda
Thanks Meter: 8
 
13 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Hey guys, I'm having a wierd bug with my speakers. Firstly, main speaker doesnt work on apps (music players, games, etc.), but plays notification sounds, second theres no sound coming from earpiece while on calls, but loudspeaker (main speaker) works fine.
It started when I had FXP 318 installed, but then a reboot would fix it, now it does nothing.
I have tried fresh installing, installing different ROMs, cleaning cache, flashing original firmware, but nothing worked yet, I'm on stock 15.3.A.1.17 atm.
Last edited by TehHitMeh; 14th June 2014 at 01:49 PM.
14th June 2014, 01:14 PM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 26
 
61 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by TehHitMeh

Hey guys, I'm having a wierd bug with my speakers. Firstly, main speaker doesnt work on apps (music players, games, etc.), but plays notification sounds, second theres no sound coming from earpiece while on calls, but loudspeaker (main speaker) works fine.
It started when I had FXP 318 installed, but then a reboot would fix it, now it does nothing.
I have tried fresh installing, installing different ROMs, cleaning cache, flashing original firmware, but nothing worked yet.

Try to re-install FXP322 which is latest and more stable.
Do clean install(First wipe out data and then install new rom)
This should fix the issue.
14th June 2014, 01:42 PM   |  #3  
OP Junior Member
Flag Klaipėda
Thanks Meter: 8
 
13 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by mvv1277

Try to re-install FXP322 which is latest and more stable.
Do clean install(First wipe out data and then install new rom)
This should fix the issue.

Doesn't work.
14th June 2014, 06:58 PM   |  #4  
OP Junior Member
Flag Klaipėda
Thanks Meter: 8
 
13 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
It appears that my phone was stuck in "Headset mode", pluging in a headset jack a few times fixed it.
Could any of moderators lock/delete this? Thanks.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes