Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,781,506 Members 39,976 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Game][Offer][share] Amazing Spiderman 2

Tip us?
 
cellfrens
Old
#11  
cellfrens's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 69
Posts: 228
Join Date: May 2011
Location: kolkata

 
DONATE TO ME
Exclamation bug

downloaded it here in india..but as soon as i press the jump button, the game force closes..
If i have helped you. Please don't forget to click on the thanks button!




Devices:
Sony Xperia L
Google Nexus 7
Samsung Galaxy Note 3 (black)
Micromax Bolt A27
iBall Slide Tablet
Samsung Galaxy Note 2
Samsung Galaxy Note
HTC Desire HD
Samsung wave
Nokia 5230
Sony f305
Sony w200i
Alcatel Black & White
 
uremytoy
Old
#12  
Senior Member
Thanks Meter 95
Posts: 340
Join Date: Feb 2012
Location: Białystok
guys who were able to download what phone do u have? c2105 or c2104? i have c2105 and i wasnt able to download, however i downloaded by changing my phone to c6603 which is first xperia z, im on cm beta 2 and right now i need to download about 582 mb of data files which im doing now :P

---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------

EDIT: ok guys i confirm that, after i changed my device name to C2104 i was able to download the game, So @op if u would be nice add this to first post, that u have to change device name to C2104 if ur on C2105 or u wont be able to downlad the game
The Following User Says Thank You to uremytoy For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mahithlal
Old
#13  
mahithlal's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 442
Posts: 256
Join Date: Jun 2012

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by mahithlal View Post


For spiderman fans and gamers Guys the all new amazing spiderman 2 game is available in playstore but u know that if u are the owner of Xperia then u can download this game for free

Instructions
first download Xperia lounge from playstore
Open Xperia lounge then u can find the post about amazing spiderman 2 game
there is a link for download open it in chrome browser
Then download the apk fioe from gameloft store
Install it from a filemanager
Open installed app Then download the data it download 582mb of data file then extract it to internal storage about 1.20 gb so
It require about 1.20 gb free space on internal storage

this offer not available for all countries and some models

guys one of xda member @uremytoy said that this offer not available on c2105 and he managed to install the game by simply change model number to c2104 if u want to download this game change the model number

sent from ЙĐЯĐ ШŤH M BĎĐ XPЯIĀ Ł


sent from ЙĐЯĐ ШŤH M BĎĐ XPЯIĀ Ł
My DEVISES
XPERIA L C2104
GALAXY Y
XPERIA X10i dead
......
 
LatteMacchiatoo
Old
#14  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 25
Join Date: Jun 2014
How to change model number to c2104?
 
przemek4113
Old
#15  
Senior Member
Thanks Meter 175
Posts: 732
Join Date: Jan 2012
Location: Starogard gdański
Quote:
Originally Posted by LatteMacchiatoo View Post
How to change model number to c2104?
Edit build.prop
Phone history:nokia 3310,nokia 6020,se k510i,samsung D900i,nokia 3110c,xperia x8,xperia mini pro sk17i,xperia l
 
LatteMacchiatoo
Old
#16  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 25
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by przemek4113 View Post
Edit build.prop
I need root?

And when I do this, I will be able to download that game or it was only for a limited time?
 
przemek4113
Old
#17  
Senior Member
Thanks Meter 175
Posts: 732
Join Date: Jan 2012
Location: Starogard gdański
Quote:
Originally Posted by LatteMacchiatoo View Post
I need root?

And when I do this, I will be able to download that game or it was only for a limited time?
Yes you need root.Isn't easier to download the apk and data from another site ? I had this on my c2105 and it said that my phone is incompatible.Better download a version from another site.
Phone history:nokia 3310,nokia 6020,se k510i,samsung D900i,nokia 3110c,xperia x8,xperia mini pro sk17i,xperia l
 
mykamran
Old
#18  
mykamran's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 354
Join Date: Oct 2011
hi i use v1.1.0 ad work very good but not fit with my display becuase i can not see jump button and any other button why?it happen on hd display phones i means my divis is z1copmact and s3 but it is work on g2 with full hd display.ok i need apk for hd display.tnx
plz help

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes