FORUMS

New Xposed for Lollipop 5.0 Update Fixes Major Bugs

Senior Recognized Developer rovo89 has patched Xposed for Lollipop 5.0 to … more

Download Sony’s new AOSP-like concept for Xperia Z3

Over in our forums, Recognized Contributor Jozinek has posted a very … more

OnePlus 2 vs Moto X Style: Which is The Better Flagship?

Two big industry names have announced their newest flagship phones within the … more

Making Your Own Xposed Modules Is Easier Than You Think

Close to the heart of XDA is the Xposed Framework by Rovo89. Most of … more

Official Sony KitKat bootanimation

160 posts
Thanks Meter: 142
 
By sshivampp, Senior Member on 27th January 2014, 08:35 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
20th February 2014, 09:02 AM |#11  
Junior Member
Flag Batangas
Thanks Meter: 0
 
More
Post still the same
Quote:
Originally Posted by sshivampp

Brother scroll down and see on 4rth post anyway download this

Help again it doesn't show the logo pls fix this


Tnx again

Sorry for my naughtiness
 
 
20th February 2014, 09:40 AM |#12  
faizalotai's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 192
 
More
Quote:
Originally Posted by Zedrick Dhave

Help again it doesn't show the logo pls fix this


Tnx again

Sorry for my naughtiness

Edit the desc.txt inside zip and put part0 to 20

p 20 0 part0
20th February 2014, 02:53 PM |#13  
Junior Member
Flag Batangas
Thanks Meter: 0
 
More
Unhappy no logo at all
Quote:
Originally Posted by faizalotai

Edit the desc.txt inside zip and put part0 to 20

p 20 0 part0

Tnx for the effort but doesn't work guys
21st February 2014, 01:20 PM |#14  
Gabboxxx's Avatar
Senior Member
Flag Antofagasta
Thanks Meter: 29
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Zedrick Dhave

Tnx for the effort but doesn't work guys

Me too only see the blue gif

Sent from my C2104 using XDA Premium 4 mobile app
21st February 2014, 01:28 PM |#15  
Junior Member
Flag Batangas
Thanks Meter: 0
 
More
Question
Quote:
Originally Posted by faizalotai

Edit the desc.txt inside zip and put part0 to 20

p 20 0 part0

Hi guys its me again

Every time I put part 0 to 20 it automatically reset after reboot


Sent from my Xperia L C2105
22nd February 2014, 04:57 AM |#16  
faizalotai's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 192
 
More
Quote:
Originally Posted by Zedrick Dhave

Hi guys its me again

Every time I put part 0 to 20 it automatically reset after reboot


Sent from my Xperia L C2105

Quote:
Originally Posted by Gabboxxx

Me too only see the blue gif

Sent from my C2104 using XDA Premium 4 mobile app

try this...rename it to bootanimation.zip then push to system/media with rwrr permission
kitkat boot
The Following User Says Thank You to faizalotai For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes