Post Reply

[Q] How to install radio ZIP on CWM

31st July 2014, 07:34 PM   |  #1  
joaobot's Avatar
OP Junior Member
Flag Campinas
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Donate to Me
More
I'm follwing instructions of this tread and couldn't figure out how to do step 10:
Quote:

10. Find ZIP with radio and confirm flashing by selecting Yes

The file downloaded is modem.img, I tried to make a zip from this file (modem.zip) but when I try to install it fails.
Should I flash modem.img via fastboot?
@Bonoboo can you help me?

PS: I couldn't post this question on your tread, you know.. I'm a new user...
1st August 2014, 04:10 AM   |  #2  
Vroyaloko's Avatar
Member
Flag Tangerang
Thanks Meter: 21
 
85 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by joaobot

I'm follwing instructions of this tread and couldn't figure out how to do step 10:

The file downloaded is modem.img, I tried to make a zip from this file (modem.zip) but when I try to install it fails.
Should I flash modem.img via fastboot?
@Bonoboo can you help me?

PS: I couldn't post this question on your tread, you know.. I'm a new user...

Just get the flash from here http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2703161,
this part:
Radios to flash via recovery
4.1.2 Single (15.1.C.2.8, 21 Mb)
4.3 Single (15.4.A.0.23, 21 Mb) old
4.3 Single (15.4.A.1.9, 21 Mb) new

4.2.2 Dual (15.2.A.2.5, 17 Mb)
4.3 Dual (15.5.A.0.18, 17 Mb) old
4.3 Dual (15.5.A.1.5, 17 Mb) new

Select the radio based on your firmware!
Hope it helps!
The Following 2 Users Say Thank You to Vroyaloko For This Useful Post: [ View ]
1st August 2014, 05:51 PM   |  #3  
joaobot's Avatar
OP Junior Member
Flag Campinas
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Vroyaloko

Just get the flash from here http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2703161,
this part:
Select the radio based on your firmware!
Hope it helps!

I did!.. When I click the link it redirects to another page that shows the files inside .zip archive... I was downloading only modem.img
Now I downloaded the whole .zip and it worked perfectly!

These download pages always confuses me..

Thanks for the support!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia M Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank