Post Reply

Bootloader unlock went ok now bricked?

OP gcarmichael

13th July 2014, 06:32 PM   |  #11  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
141 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by Prashant Pandey 22

ya red LED flashes 3 times when I try to switch on.

is it Hard Bricked ? if it is then can you please help me to unbrick it

Its not hardbrick you just need to charge it .when the red light Lights up leave it for 15 mins then power on your phone .

3 red light indicates that the phone cant turn on because theres no power to turn it on . Happened to me once .but i just plugged the charger then the red light appears and i leave it for 15 mins then power it on . then its done
14th July 2014, 05:06 AM   |  #12  
Junior Member
Flag Bhopal
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Exclamation now boot mode giving the problem
Quote:
Originally Posted by Farsiris

Its not hardbrick you just need to charge it .when the red light Lights up leave it for 15 mins then power on your phone .

3 red light indicates that the phone cant turn on because theres no power to turn it on . Happened to me once .but i just plugged the charger then the red light appears and i leave it for 15 mins then power it on . then its done

I have charged it and what i see now that it can be boot into fast boot mode or flash boot mode but it is unstable

I had boot it in flash mode and open the flash tool now what here I can see

14/028/2014 09:28:01 - INFO - <- This level is successfully initialized
14/028/2014 09:28:01 - INFO - Flashtool Version 0.9.16.0 built on 19-04-2014 19:00:00
14/028/2014 09:28:03 - INFO - Checking if changes have been made to devices folder.
14/028/2014 09:28:12 - INFO - Pulling changes from github
14/028/2014 09:28:13 - INFO - Devices sync finished.
14/028/2014 09:28:19 - INFO - Device connected in flash mode
14/028/2014 09:28:35 - INFO - Device disconnected
14/028/2014 09:28:40 - INFO - Device connected in flash mode
14/029/2014 09:29:41 - INFO - Device disconnected
14/029/2014 09:29:46 - INFO - Device connected in flash mode
14/030/2014 09:30:46 - INFO - Device disconnected
14/030/2014 09:30:51 - INFO - Device connected in flash mode

please help me to solve this
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture.JPG
Views:	30
Size:	76.6 KB
ID:	2850133  
14th July 2014, 05:35 AM   |  #13  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
141 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by Prashant Pandey 22

I have charged it and what i see now that it can be boot into fast boot mode or flash boot mode but it is unstable

I had boot it in flash mode and open the flash tool now what here I can see

14/028/2014 09:28:01 - INFO - <- This level is successfully initialized
14/028/2014 09:28:01 - INFO - Flashtool Version 0.9.16.0 built on 19-04-2014 19:00:00
14/028/2014 09:28:03 - INFO - Checking if changes have been made to devices folder.
14/028/2014 09:28:12 - INFO - Pulling changes from github
14/028/2014 09:28:13 - INFO - Devices sync finished.
14/028/2014 09:28:19 - INFO - Device connected in flash mode
14/028/2014 09:28:35 - INFO - Device disconnected
14/028/2014 09:28:40 - INFO - Device connected in flash mode
14/029/2014 09:29:41 - INFO - Device disconnected
14/029/2014 09:29:46 - INFO - Device connected in flash mode
14/030/2014 09:30:46 - INFO - Device disconnected
14/030/2014 09:30:51 - INFO - Device connected in flash mode

please help me to solve this

It is your usb cable or the usb slot.. thats a common problem for xperia phones.. try to put your phone higher than your pc so that the pressure of the charger will increase .and flash ftf.
The Following User Says Thank You to Farsiris For This Useful Post: [ View ]
14th July 2014, 05:58 AM   |  #14  
RedLedLight's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 50
 
269 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
And if this doesn't work, try a different USB cable.

Sent from my C1905 using XDA Premium 4 mobile app
14th July 2014, 07:19 AM   |  #15  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
141 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by RedLedLight

And if this doesn't work, try a different USB cable.

Sent from my C1905 using XDA Premium 4 mobile app

+1 ..
14th July 2014, 08:48 AM   |  #16  
RedLedLight's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 50
 
269 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by Farsiris

+1 ..

What?

Sent from my C1905 using XDA Premium 4 mobile app
14th July 2014, 04:39 PM   |  #17  
Member
Thanks Meter: 16
 
93 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by RedLedLight

What?

Sent from my C1905 using XDA Premium 4 mobile app

I assume you haven't used Google Plus. He is agreeing.
The Following User Says Thank You to theperson333 For This Useful Post: [ View ]
15th July 2014, 06:12 AM   |  #18  
RedLedLight's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 50
 
269 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by theperson333

I assume you haven't used Google Plus. He is agreeing.

Yea I was living under a rock ;P

Sent from my C1905 using XDA Premium 4 mobile app
17th July 2014, 07:14 PM   |  #19  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
22 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Quote:
Originally Posted by Esperos

Flash the FTF from here if you have the XM single sim, or look for the ftf for XM Dual if you have the dual sim XM.

Flash stock rom using flash tool.
18th July 2014, 10:33 PM   |  #20  
OP Member
Flag Bethel
Thanks Meter: 1
 
32 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
After the boot loader unlock, I flashed the stock rom, then the cwm kernel, and then rooted it. I freaked out at first as I thought I bricked it. After giving it 25 minutes after the unlock process, did the above. It works fine and has given me 0 problems.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia M Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank