Dropbox App Available on Windows Phone

The Dropbox app is well known and widely used. The application has finally landed on Windows Phone … more

aContact+++ Next Dialer

Ifyou have a dual SIM device and have problems with managing your two cards, you should check this dialer. … more

HTC Hima Photo Leaks Were Decoys

Reputable leaker EvLeaks confirms to us that he knows the photos of the HTC Hima circling the internet these … more

Custom Recovery For Note 3 Neo

Many forget that the Note 3 Neo is a big device and neat alternative to its expensive cousin. But it … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Bootloop!

OP NickTheBrick

30th August 2014, 10:45 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
I recently got around to trying to get CM11 on my Xperia M. After following Sony's official instructions on their World developer siteon unlocking the bootloader, my phone induced a bootloop. I also suspect that fastboot isn't working, as volume down + usb plug in doesn't activate the characteristic blue LED on the phone's base... I'm really stumped. Any help would be much appreciated. Another question, since I have no idea whether the whole process worked or not, will I be able to send it in to service, in case the situation's rough?
Last edited by NickTheBrick; 31st August 2014 at 01:11 AM. Reason: Added another question.
31st August 2014, 02:56 AM   |  #2  
AndyPhoenix9879's Avatar
Member
Thanks Meter: 17
 
73 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by NickTheBrick

I recently got around to trying to get CM11 on my Xperia M. After following Sony's official instructions on their World developer siteon unlocking the bootloader, my phone induced a bootloop. I also suspect that fastboot isn't working, as volume down + usb plug in doesn't activate the characteristic blue LED on the phone's base... I'm really stumped. Any help would be much appreciated. Another question, since I have no idea whether the whole process worked or not, will I be able to send it in to service, in case the situation's rough?

So you were trying to use flashtool to revert your phone back to Stock... I guess the phone is now hardbricked :C Cause most of the time when people unlock their bootloader and did something wrong, the chance of reverting it back is incredibly low... I guess you should bring it back to where you bought it :C and not to mention entering fastboot is not working :C
31st August 2014, 10:31 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
I see, thanks anyway for your input mate!
31st August 2014, 10:46 AM   |  #4  
AndyPhoenix9879's Avatar
Member
Thanks Meter: 17
 
73 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by NickTheBrick

I see, thanks anyway for your input mate!

31st August 2014, 01:55 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
22 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by NickTheBrick

I recently got around to trying to get CM11 on my Xperia M. After following Sony's official instructions on their World developer siteon unlocking the bootloader, my phone induced a bootloop. I also suspect that fastboot isn't working, as volume down + usb plug in doesn't activate the characteristic blue LED on the phone's base... I'm really stumped. Any help would be much appreciated. Another question, since I have no idea whether the whole process worked or not, will I be able to send it in to service, in case the situation's rough?

I knw is that having bootloop after following the instruction sony introduced is just normal. You can fix it by flasing the 4.3 ftf.


Volume down + power is not fastboot mode it is download mode. You can only see green led flash once.
31st August 2014, 08:32 PM   |  #6  
fahrulridwan03's Avatar
Member
Flag semarang
Thanks Meter: 14
 
75 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by NickTheBrick

I recently got around to trying to get CM11 on my Xperia M. After following Sony's official instructions on their World developer siteon unlocking the bootloader, my phone induced a bootloop. I also suspect that fastboot isn't working, as volume down + usb plug in doesn't activate the characteristic blue LED on the phone's base... I'm really stumped. Any help would be much appreciated. Another question, since I have no idea whether the whole process worked or not, will I be able to send it in to service, in case the situation's rough?

Fastboot mode is volume up (+) and power.. Then plug usb make sure adb driver installed in your computer...

Sent from my C1905 using xda premium
1st September 2014, 11:34 AM   |  #7  
AndyPhoenix9879's Avatar
Member
Thanks Meter: 17
 
73 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by fahrulridwan03

Fastboot mode is volume up (+) and power.. Then plug usb make sure adb driver installed in your computer...

Sent from my C1905 using xda premium

He mentioned that fastboot isn't working.. Read the post again.
1st September 2014, 08:52 PM   |  #8  
Kevin-0100's Avatar
Senior Member
Flag Vlaardingen
Thanks Meter: 66
 
125 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Quote:
Originally Posted by AndyPhoenix9879

He mentioned that fastboot isn't working.. Read the post again.

actually he said that fastboot doesnt start when connecting usb + volume down. That combination does not start fastboot, it starts flashmode. Fastboot is activated while connecting usb + volume up.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes