Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] swapped (as shown by ramprasad5394) now all aps stopped

OP Oetsjie

7th July 2014, 12:46 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Hi,

Sorry, newbie here.

I rooted my c1905 4.3 with towelroot.
Worked fine.

Then tried this swap method for internal and external memory

Quote:

There is already a script to swap internal with external memory. i just made it to work at boot without SManager
This is just for the stock ROM!!

how to install:
1.remove SManager if u already have it
2.flash the zip in recovery OR edit the files like i did

what i did:
place the script in system/etc/init.d (script is not mine. credits to whoever made it )
edited init.qcom.post_boot.sh and added the line sh /system/etc/init.d/ext2sd
this will execute the script post boot.

any script can be executed using this method , so it kinda provides init.d support to stock ROMS

My phone rebooted (don't ask me why, I don't know) and now all my apps have stopped working (except google play and google chrome).
Can't acces my file browser anymore to delete changes made, and when connected to pc it only shows my sd-card contents.

UPDATE: Chrome and play store also stopped

Help?
Last edited by Oetsjie; 7th July 2014 at 12:53 PM. Reason: change
7th July 2014, 03:14 PM   |  #2  
paper13579's Avatar
Senior Member
Flag dublin
Thanks Meter: 258
 
687 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Flasg a stock android ftf through flashtool
7th July 2014, 05:06 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Wouldn't know how to do that.
But fixed it by rebooting without my sd card inserted. And then undo all the changes made.
But thanx for the reply
7th July 2014, 06:56 PM   |  #4  
paper13579's Avatar
Senior Member
Flag dublin
Thanks Meter: 258
 
687 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by Oetsjie

Wouldn't know how to do that.
But fixed it by rebooting without my sd card inserted. And then undo all the changes made.
But thanx for the reply

Well, in the future, if you mess up badly, and/or get a soft brick, be sure to take a look at this thread: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2697277
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes