Post Reply

[Q] Phone unmounts 2nd Part. in Link2SD after using GL2SD

OP ijtaba7

2nd July 2014, 01:05 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 1
 
3 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Hi guys,
I'm facing a problem here, which is that my phone doesn't auto mount 2nd Part of SD Card for Link2SD (while booting) if I use GL2SD.
Link2SD is working fine, it auto mounts the 2nd Partition as well after every reboot.
But if I use GL2SD, when the 2nd part is mounted (obviously) via Link2SD for apps, I don't get any problems, but when I turn my phone on next time (call it a restart or reboot) i get the Mount Warning that 2nd part failed to mount while boot and is mount after the boot so your apps will not be shown.
And i choose that "recreate mount scrip option" and reboot and all apps appear.
But why is it happening?
Can't I mount using the second app if one app is using the mount option?
Also RAMExpander shows that device is busy while turning Swap Off.
And yes I tap the unmount button before turning GL2SD off, it's set to auto unmount on exit as well.

Why the usage of GL2SD is affecting the mount status of Link2SD?
Please help me.
Phone : Sony Xperia M Dual [Rooted] [Bootloader Locked Unlockable: Yes]
Android OS : 4.2.2
SD Card : Two partitions:. 1) 3.76GB ext4 (for Link2SD) nd 2) FAT32 for Media (Personal use)
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia M Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank