Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] My xperia M won't detect any signal

OP Panjul27

30th June 2014, 12:26 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
so when i want to unlock bootloader, right before when my devices want to reboot, suddenly, flashtool won't detected my devices because my USB cable were dislodged from pc. and my xperia m bootloop. and i'm re-flashing again with FW 15.4.A.0.23 and so bootloop is gone. but the problem is, my xperia M won't detected any signal from my sim card, but before my devices bootloop, my xperia m can detect signal from my sim card. so anyone knows how to fix it?


nb: sorry for bad english
30th June 2014, 12:28 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
189 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Flash radio.located in android development section.

Sent from my C1905 using XDA Premium 4 mobile app
30th June 2014, 01:11 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by Farsiris

Flash radio.located in android development section.

Sent from my C1905 using XDA Premium 4 mobile app

is it in this thread? http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2703161 because i've tried and it didn't work
30th June 2014, 02:16 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
189 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Yes..

Sent from my C1905 using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes