Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Atomic GB Not Booting Help!

OP vandel212

6th July 2014, 10:22 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Hi,
I tried using CWM to flash Atomic GB to my Xperia Play 800x, and when it gets to the loading screen, the logo thing just spins. It does not work. I tried getting back in the recovery system to restore my phone to my backup, but when I take the battery out, and turn it back on, it won't boot into recovery. I'm pressing the vol down button, but it won't boot to recovery. What do I do? Please help.

Thank you.
6th July 2014, 11:03 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Got It
Quote:
Originally Posted by vandel212

Hi,
I tried using CWM to flash Atomic GB to my Xperia Play 800x, and when it gets to the loading screen, the logo thing just spins. It does not work. I tried getting back in the recovery system to restore my phone to my backup, but when I take the battery out, and turn it back on, it won't boot into recovery. I'm pressing the vol down button, but it won't boot to recovery. What do I do? Please help.

Thank you.

Forgot that I could use flash boot to reflash stock firmware. So I was able to start over. Whew...
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes