Post Reply

[Solved!]Remove remove no service network not available from the status bar

14th July 2014, 09:28 PM   |  #1  
xdarkmario's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 302
 
1,065 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
i have asked this before in the past but maybe at this time we might have the technology to do so.

i was wondering if i can remove remove "no service network not available" Ongoing notification from my notification bar on a GB rom?

i have a R800x and i primary use R800i roms because i don't use this phone for calling so the radio is disconnected.

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	screenshot_2014-07-14_1624~01.png
Views:	120
Size:	9.8 KB
ID:	2851422  
Last edited by xdarkmario; 29th August 2014 at 08:31 PM.
15th July 2014, 08:01 PM   |  #2  
crazymonkey05's Avatar
Senior Member
Flag stilwell, OK
Thanks Meter: 213
 
1,102 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Donate to Me
More
I'm sure its somewhere in framework-res
17th July 2014, 09:18 PM   |  #3  
xdarkmario's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 302
 
1,065 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Call me crazy but I have the strangest feeling the issue is in the telephoney app...

Sent from my SPH-L710 using XDA Platinum mobile app
29th August 2014, 07:25 PM   |  #4  
olokos's Avatar
Recognized Contributor
Flag Warsaw
Thanks Meter: 1,456
 
2,348 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Donate to Me
More
If you really want to go for it then get advanced apk tool and extract the telephony app or framework-res.apk and try to find something about it there.
You can also always just delete the phone apk completely and the device will work just fine. 😃
29th August 2014, 08:30 PM   |  #5  
xdarkmario's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 302
 
1,065 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by olokos

If you really want to go for it then get advanced apk tool and extract the telephony app or framework-res.apk and try to find something about it there.
You can also always just delete the phone apk completely and the device will work just fine. 😃


That did the trick! Thanks, I. Uninstalled the dialer app and that warring is gone
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes