Post Reply

Xperia S /w unlocked bootloader bricked - USB not working

OP doblez

7th July 2014, 11:55 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Hi XDA
I am using a Sony Xperia S with an unlocked bootloader and root. It is, as the title says, completely bricked and furthermore it isn't responding to my USB cables whether it be to my wall charger or to my computer(s).
I have tried doing a hard reset - both complete and just reboot. But It doesn't vibrate at all, and nothing happens.
I have tried connecting it in flashmode (holding volume button down and connecting to USB), still it doesn't react or show up on my pc.
I have tried using different USB cables (3 of the kind)
I have tried using different USB ports and computers.
I have tried using a different wall charger (still for the same phone though).

All of those things without it responding in any way. It was fully charged and in my pocket and when I was about to check it, it was completely dead. And I haven't been able to do anything. The only thing odd, was the heat just beneath the camera (Guessing that is where the CPU is located.)

If any of you brilliant minds have any kind of advices. I'd be more than happy to try them out!!!!

-doblez
8th July 2014, 04:13 AM   |  #2  
Mirhawk's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 158
 
421 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by doblez

Hi XDA
I am using a Sony Xperia S with an unlocked bootloader and root. It is, as the title says, completely bricked and furthermore it isn't responding to my USB cables whether it be to my wall charger or to my computer(s).
I have tried doing a hard reset - both complete and just reboot. But It doesn't vibrate at all, and nothing happens.
I have tried connecting it in flashmode (holding volume button down and connecting to USB), still it doesn't react or show up on my pc.
I have tried using different USB cables (3 of the kind)
I have tried using different USB ports and computers.
I have tried using a different wall charger (still for the same phone though).

All of those things without it responding in any way. It was fully charged and in my pocket and when I was about to check it, it was completely dead. And I haven't been able to do anything. The only thing odd, was the heat just beneath the camera (Guessing that is where the CPU is located.)

If any of you brilliant minds have any kind of advices. I'd be more than happy to try them out!!!!

-doblez

Try the rubber band method from here.
8th July 2014, 11:44 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by Mirhawk

Try the rubber band method from here.

I am not sure what happened... But after being in the charger for 24+ hours and then getting plugged into the computer with flashtool ready (rubber band method). It suddenly turned on as it should, and when shut off it shows the usual charging screen!
Thanks for your help though!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes