FORUMS

Vinsic Doosl FM Transmitter Review – Accessory Review

A lot of vehicles come with stereos featuring Bluetooth connectivity. This … more

Nexus & Cookies: A More Focused Direction?

It is that time of the year again, and we are approaching the day where Android fans all over … more

LG G4 US Carrier Release Dates

The LG G4 was announced on April 29th with its Snapdragon 808 SoC, a welcomed change from its higher-end … more

Microsoft Reaches Pre-Install Agreement With New OEMs

As of late, Microsoft has been making a subtle but widespread play into the … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Android is upgrading (app optimizing)

9th July 2014, 03:14 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Hi, I have to make new one thread, because I still did not fing solution for my problem. I do not know why, but at the every boot I am getting message - android is upgrading, optimizing applications.. I tried wiping cache and dalvik, fix permission and nothing changed. When I wipe cache and dalvi, at the bot I got aroud 230 apps in optimizing process, after that, every time around 133 apps.

Please could you help me?
 
 
9th July 2014, 03:29 PM |#2  
headache59's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 74
 
More
Quote:
Originally Posted by jURis_

Hi, I have to make new one thread, because I still did not fing solution for my problem. I do not know why, but at the every boot I am getting message - android is upgrading, optimizing applications.. I tried wiping cache and dalvik, fix permission and nothing changed. When I wipe cache and dalvi, at the bot I got aroud 230 apps in optimizing process, after that, every time around 133 apps.

Please could you help me?

This helped me:

http://forum.xda-developers.com/show...50&postcount=7

good luck!
9th July 2014, 07:43 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
headache59: Also I did it, but no change..
9th July 2014, 10:16 PM |#4  
Member
Thanks Meter: 10
 
More
Which ROM are you using?
10th July 2014, 07:31 AM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Rents1977: stock Rom. 205.
10th July 2014, 08:58 AM |#6  
Gamm86's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 294
 
Donate to Me
More
Try a fresh install. Should solve your problem.
12th July 2014, 09:42 PM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Finally, I made fresh instal and now it is everything OK and smooth. Firstly, I do not want to do this, but I spend today to get the status of the system before the error and also clean and smooth, and now it is going perfect. Thanks..
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes