Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,813,628 Members 38,728 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] GEM Xperia Xposed + Music players

Tip us?
 
miki.cis
Old
#1  
miki.cis's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 15
Posts: 92
Join Date: Mar 2012
Location: Praha
Question [Q] GEM Xperia Xposed + Music players

Hi guys. I'm using .205 (Dipesh Update 1) firmware and I've encountered a problem probably while using GEM Xperia Xposed: after i activate it, Walkman and Spotify stop to work properly.
Spotify mostly doesn't load up fully (see screenshot), and if, then it takes forever to load my songs.
Walkman loads, mostly after reboot works properly, but later it doesn't load the song i've chose, sometimes it does, the progress bar moves, but nothing is playing. When either of them succeeds to play something, it gets stopped.
I've checked if my SD card wasn't to blame, but it happens even with files stored on internal storage. I've tried to disable all tweaks one-by-one, as the developer recommended, but it didn't help. (It was happening even without Dipesh's update).
Has any of you encountered the same problem or do you have some fix?
Thanks in advance
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-07-28-17-38-16.png
Views:	28
Size:	16.2 KB
ID:	2873993  
LG Optimus One P500: CM 11 KitKat 4.4.2 VER-12 -> Sony Xperia SP
 
Bruno_Puzoni
Old
#2  
Bruno_Puzoni's Avatar
Member
Thanks Meter 7
Posts: 72
Join Date: Jan 2014
Location: Ribeirão Pires, Sao Paulo
Yeap, Ultimate Pure XSP has this bug too.
I can only fix it by disabling it on Xposed app.
 
kassiss-x
Old
#3  
kassiss-x's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 18
Join Date: Sep 2012
Location: Cherbourg Octeville
Question version/xposed problem

Did you try to downgrade GEM Xperia and did you have Xposed framework up to date ?
Xperia SP C5303 eXistenZ Ultra 4.0.0 & William's Kernel V5.1
 
miki.cis
Old
#4  
miki.cis's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 15
Posts: 92
Join Date: Mar 2012
Location: Praha
Yes, i have the latest framework. I've downgraded GEM Xperia Xposed to 3.8 and everything seems to be still working after an hour.
LG Optimus One P500: CM 11 KitKat 4.4.2 VER-12 -> Sony Xperia SP
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes