FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

[Q] Lost network & relocked BL?

16 posts
Thanks Meter: 1
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
25th September 2014, 01:29 PM |#11  
cifoel's Avatar
Senior Member
Flag Indonesia
Thanks Meter: 24
 
More
Quote:
Originally Posted by KrychoPL

Everything i've done is described in the thread. Phone was exchanged by sony after all.

I think i have the same problem, but up till now no one knows the answer, the biggest problem is my warranty is over, i hope someone here can help

---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------

Quote:
Originally Posted by KrychoPL

Everything i've done is described in the thread. Phone was exchanged by sony after all.

I have the same problem here, and the biggest problem is my warranty expired, hope someone here can help..
 
 
26th September 2014, 04:08 AM |#12  
cifoel's Avatar
Senior Member
Flag Indonesia
Thanks Meter: 24
 
More
Quote:
Originally Posted by Muh_lukman94

i got the exact same problem right now after using william kernel, can you fix it?

do a restore of Your TA will fix the problem, now my phone can detect SIM card
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes