Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,805,468 Members 37,339 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] proximity sensor slow reacts ,when i CALL . in 12.1.A.1.​205

Tip us?
 
dima_vrn1
Old
(Last edited by dima_vrn1; 29th July 2014 at 03:55 PM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Jul 2014
Unhappy [Q] proximity sensor slow reacts ,when i CALL . in 12.1.A.1.​205

When you call when phone taps from the ear, the screen is still black 1s.
On firmware .201 this was not observed, the screen lights up immediately.

There is a solution to this problem?

Sorry for my bad english, i use google translator....
 
Anthony5
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 4
Join Date: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by dima_vrn1 View Post
When you call when phone taps from the ear, the screen is still black 1s.
On firmware .201 this was not observed, the screen lights up immediately.

There is a solution to this problem?

Sorry for my bad english, i use google translator....
Do you use a protection case or a screen protection ? Maybe it's cause of problem.
 
berezker
Old
#3  
berezker's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 33
Posts: 158
Join Date: Aug 2012
Location: Jeddah
It's because of the firmware not a screen protector
Wait for the new update
It might fix it
 
Anthony5
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 4
Join Date: Jan 2014
I used a screen protector who cover up sensor and i had many problem. Now, with my screen protector intended on the place of sensor i have less problem.

Maybe it's a firmware problem too, where did you see a new update ?
 
dima_vrn1
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by Anthony5 View Post
Do you use a protection case or a screen protection ? Maybe it's cause of problem.
In .201 firmware proximity reacts normal and all 4.1 firmwares too . Only .205 and .207 Firmware this bug still
 
Anthony5
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 4
Join Date: Jan 2014
Ok :/ now, to don't have problem to close call i use power button, to activate this function it's in :settings ->accessibiliy->power button ends call
The Following User Says Thank You to Anthony5 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
dima_vrn1
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Jul 2014
Unhappy where a fix for this problem is?

where a fix for this problem is?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes