Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] XPERIA T LT30P No 3g Only 2g...Help Needed

OP jpwall-cell

6th July 2014, 10:23 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
39 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Hi Everyone,

Recently Bought Sony Xperia T Lt30p Online.
I have updated phone to 4.3 (9.a.0.295 ) - Flashed via flashtool
i cannot get 3g signal at all.Only 2g works.

Please Help.
10th July 2014, 01:23 AM   |  #2  
Did the phone work with 3g before the upgrade?

Sent from my LT30at using XDA Free mobile app
Last edited by bolillo; 12th July 2014 at 04:17 AM.
10th July 2014, 06:30 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
39 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Didn't Checked Before,Directly Flashed 4.3
Quote:
Originally Posted by bolillo

Did the phone work with 3g before the upgrade?

Sent from my LT30p using XDA Free mobile app

i didn't checked because i have flashed 4.3 through flashtool.
i have 4.3 TW firmware.
Last edited by jpwall-cell; 11th July 2014 at 07:30 PM. Reason: wring information
12th July 2014, 04:17 AM   |  #4  
Try finding the lastest updated firmware thats for your carrier and flash only the baseband in flashtool without erasing data and it should work

Sent from my LT30at using XDA Free mobile app
The Following User Says Thank You to bolillo For This Useful Post: [ View ]
20th July 2014, 03:16 PM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
39 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Exclamation not working
Quote:
Originally Posted by bolillo

Try finding the lastest updated firmware thats for your carrier and flash only the baseband in flashtool without erasing data and it should work

Sent from my LT30at using XDA Free mobile app

i have flashed baseband from different firmware.
but still no luck
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes