FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

[MOD][T/TX/V][4.3][VRTheme] 14 flat design icons v3 - Upd 08/12

1,331 posts
Thanks Meter: 1,095
 
By nreuge, Senior Member on 13th July 2014, 08:57 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
15th July 2014, 06:01 PM |#11  
nreuge's Avatar
OP Senior Member
Flag Toulouse
Thanks Meter: 1,095
 
Donate to Me
More
@ironwick and others: feedback for v2 ?
Unfortunately, I can have my old T only once a week.
 
 
15th July 2014, 06:19 PM |#12  
ironwick's Avatar
Senior Member
Flag Basque Country
Thanks Meter: 41
 
More
Quote:
Originally Posted by nreuge

@ironwick and others: feedback for v2 ?
Unfortunately, I can have my old T only once a week.

Sorry mate, I was not at home so I cannot feedback before. The v2 worked partially. I mean, if I look for the apk files in the browser (also in Settings > Applications) they have the moded icon, but in the launcher they still have the old ones. This behaviour just happens with Album, Walkman, Movies, Radio, Camera (in v1 it was OK, but not in v2) and Sony select.
Later I can post some pics.
The Following User Says Thank You to ironwick For This Useful Post: [ View ]
15th July 2014, 07:54 PM |#13  
ironwick's Avatar
Senior Member
Flag Basque Country
Thanks Meter: 41
 
More
Here are the screenshots.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-07-15-20-43-51.jpg
Views:	363
Size:	133.2 KB
ID:	2853316   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-07-15-20-44-06.jpg
Views:	329
Size:	110.2 KB
ID:	2853317   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-07-15-20-44-18.jpg
Views:	299
Size:	89.5 KB
ID:	2853318  
The Following User Says Thank You to ironwick For This Useful Post: [ View ]
15th July 2014, 08:12 PM |#14  
nreuge's Avatar
OP Senior Member
Flag Toulouse
Thanks Meter: 1,095
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ironwick

Here are the screenshots.

Pls try this one
Last edited by nreuge; 31st July 2014 at 11:57 AM.
The Following User Says Thank You to nreuge For This Useful Post: [ View ]
15th July 2014, 10:08 PM |#15  
ironwick's Avatar
Senior Member
Flag Basque Country
Thanks Meter: 41
 
More
Quote:
Originally Posted by nreuge

Pls try this one

Still the same.

I mean the exactly the same than the other v2.
The Following User Says Thank You to ironwick For This Useful Post: [ View ]
15th July 2014, 10:14 PM |#16  
nreuge's Avatar
OP Senior Member
Flag Toulouse
Thanks Meter: 1,095
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ironwick

Still the same.

I mean the exactly the same than the other v2.

I don't understand what's wrong...
BTW, v1 worked perfect on my father's T (my old T).

I'll have to wait 12 days to do further tests on it.

Thanks a lot for testing !
16th July 2014, 05:26 PM |#17  
ironwick's Avatar
Senior Member
Flag Basque Country
Thanks Meter: 41
 
More
Just for further info.
The camera icon was working on the first version, but not in the v2. I don't really know why.
The media apks are the last version of each one (look at this post). What I do is to push the apk files to the system/app folder. So, maybe that's why it is not in the data partition.
The Following User Says Thank You to ironwick For This Useful Post: [ View ]
31st July 2014, 12:00 PM |#18  
nreuge's Avatar
OP Senior Member
Flag Toulouse
Thanks Meter: 1,095
 
Donate to Me
More
Update v2: icon "settings" added, created by me[/SIZE]

@ironwick : this new v2 works perfect on my old T.
The Following User Says Thank You to nreuge For This Useful Post: [ View ]
1st August 2014, 08:33 AM |#19  
ghemanth's Avatar
Senior Member
Flag Amalapuram
Thanks Meter: 163
 
More
thanks alot for making this easy via flashable zip.
8th December 2014, 02:56 PM |#20  
nreuge's Avatar
OP Senior Member
Flag Toulouse
Thanks Meter: 1,095
 
Donate to Me
More
Update 08/12
Update v3: media apps icons fixed
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes