Post Reply

10.5.A.0.230 (Kitkat) Bug collection!

OP StonyD

21st May 2014, 03:24 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 4
 
66 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Hello,
If you find a Bug please post it.
But i hope it is bug free ;-P
21st May 2014, 08:06 PM   |  #2  
Member
Flag Southampton
Thanks Meter: 6
 
68 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Doesn't seem to let me change the lockscreen wallpaper so that it is different from the home screen wallpaper. Also tried on my Z (C6603) phone and have the same issue


UPDATE: FACTORY RESET FIXED THIS ON BOTH THE PHONE AND THE TABLET


Sent from my SGP321 using Tapatalk
Last edited by tonylee2000; 23rd May 2014 at 02:10 PM. Reason: UPDATE
21st May 2014, 08:36 PM   |  #3  
Senior Member
Flag Szczecin
Thanks Meter: 125
 
153 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by tonylee2000

Doesn't seem to let me change the lockscreen wallpaper so that it is different from the home screen wallpaper. Also tried on my Z (C6603) phone and have the same issue

Sent from my SGP321 using Tapatalk

with lockscreen wallpaper is everything ok, but in my opinion this android update is slow and laggy -.-'

but without screen flicckering.
The Following User Says Thank You to ryany67 For This Useful Post: [ View ]
21st May 2014, 09:20 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by tonylee2000

Doesn't seem to let me change the lockscreen wallpaper so that it is different from the home screen wallpaper. Also tried on my Z (C6603) phone and have the same issue

Sent from my SGP321 using Tapatalk

Yes, I have the same issue with my Xperia Z1, cannot change lockscreen wallpaper.
21st May 2014, 10:57 PM   |  #5  
reptile64's Avatar
Senior Member
Flag Drama
Thanks Meter: 358
 
763 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
More
Quote:
Originally Posted by ryany67

with lockscreen wallpaper is everything ok, but in my opinion this android update is slow and laggy -.-'

but without screen flicckering.

Factory reset....!
The Following User Says Thank You to reptile64 For This Useful Post: [ View ]
21st May 2014, 11:22 PM   |  #6  
danycagiva's Avatar
Member
Flag Hamm
Thanks Meter: 20
 
30 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Nope no lockscreen bug. Everything works fine. BUT: The Settings Scroll Animation is kinda laggy. Not as smooth as it was on 4.3. And when installing Apps the Tablet is also very laggy. Same on Xperia Z. But this is something i could live with. I have a sd card inserted and there are no problems like the Samsung ones.
But i have one question: How can i activate the Immersive mode? I couldīt find it in the settings. I used All-in-one Gestures to get into it. But it looks like Sony made Xperia Home and Media Apps not compatible with it.
22nd May 2014, 12:17 AM   |  #7  
Senior Member
Flag Szczecin
Thanks Meter: 125
 
153 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by danycagiva

Nope no lockscreen bug. Everything works fine. BUT: The Settings Scroll Animation is kinda laggy. Not as smooth as it was on 4.3. And when installing Apps the Tablet is also very laggy. Same on Xperia Z. But this is something i could live with. I have a sd card inserted and there are no problems like the Samsung ones.
But i have one question: How can i activate the Immersive mode? I couldīt find it in the settings. I used All-in-one Gestures to get into it. But it looks like Sony made Xperia Home and Media Apps not compatible with it.

ok, what to do with laggy settings, animation ect.
First: Root :P >>> in settings turn on developer options (if you dont know how to make developer options visible go to "about tablet menu" in Settings and click serval times build number") and turn on "Force GPU rendering", in next step install seeder 2.0 apk (in google can you find everything) and set moderate performance profile, then download from Play Store "No-frills Cpu Control and setup Interactive Profile Apply everything on boot and reboot

now this firmware ist a devil XD

P.S.
sorry for my english, ect.
Last edited by ryany67; 22nd May 2014 at 01:08 PM.
The Following User Says Thank You to ryany67 For This Useful Post: [ View ]
22nd May 2014, 12:12 PM   |  #8  
reinotiger's Avatar
Senior Member
Flag Málaga
Thanks Meter: 21
 
100 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
camera don't work for me ... and you guys ???

i do a factory reset :S
22nd May 2014, 09:40 PM   |  #9  
danycagiva's Avatar
Member
Flag Hamm
Thanks Meter: 20
 
30 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by reinotiger

camera don't work for me ... and you guys ???

i do a factory reset :S

Nope, Camera is working fine for me. Only the lags are bugs. But with GPU Rendering and 4X MSAA itīs working flawless.
22nd May 2014, 11:15 PM   |  #10  
Jonfensu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 131
 
363 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by danycagiva

Nope, Camera is working fine for me. Only the lags are bugs. But with GPU Rendering and 4X MSAA itīs working flawless.

But GPU Rendering will kill your battery and maybe some apps will lag, Or am I wrong?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia Tablet Z General by ThreadRank