Top 5 Apps for 2014 + Top Xposed Mod of 2014 – XDA TV

Its that time of year where you look back and remember the things that happened … more

NVIDIA SHIELD Tablet Gets Android 5.0.1, OTA Available

The NVIDIA SHIELD Tablet is the latest Android-powered device released by famed GPU … more

FXP Team Delivers Lollipop to Various Xperia Devices!

From all of us here at XDA-Developers, we’d like to wish you Happy Holidays! If … more

Turn Your Camera Into a Live Puzzle Game

The classic sliding puzzle game hasnt changed much, if at all, over the years. Dating all the way … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

(help)Launcher resets all the time XGO

OP ruben21

3rd July 2014, 05:31 PM   |  #1  
ruben21's Avatar
OP Senior Member
Flag cabimas
Thanks Meter: 160
 
761 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Hello people, my launcher always reboot when I use a multiple apps, in reboot I say I need to wait to the launcher Finishing to redimentions, I think the launcher apps is close! all the time I use a build.prop tweak forcing the launcher in memory and don't work! Can you help me please people? I have .100 JB in my Sony Xperia go rooted unlock BL

Sent from my ST27a using XDA Premium 4 mobile app
Last edited by ruben21; 3rd July 2014 at 05:52 PM.
3rd July 2014, 05:56 PM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 5
 
79 posts
Join Date:Joined: May 2013
Quote:
Originally Posted by ruben21

Hello people, my launcher always reboot when I use a multiple apps, in reboot I say I need to wait to the launcher Finishing to redimentions, I think the launcher apps is close! all the time I use a build.prop tweak forcing the launcher in memory and don't work! Can you help me please people? I have .100 JB in my Sony Xperia go rooted unlock BL

Sent from my ST27a using XDA Premium 4 mobile app

This is a custom behaviour of Xperia Go casued by the lack of ram of it. I got it as well and i think everyone has. You are lucky you got a unlocked bootloader so my best guess would be for you to install a custom rom and a custom kernel with a better memory management because, from my experience, with the default ROM you can avoid that happening from time to time, and with a custom rom you can make it happen less times, but it will keep happening from time to time and it's very annoying
The Following User Says Thank You to SapoPT For This Useful Post: [ View ]
4th July 2014, 05:19 AM   |  #3  
ruben21's Avatar
OP Senior Member
Flag cabimas
Thanks Meter: 160
 
761 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Yeah a lot annoying!! But maybe can any one fix that I try one kernel, you now what kernel is the best?

Sent from my ST27a using XDA Premium 4 mobile app
5th July 2014, 12:37 AM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 5
 
79 posts
Join Date:Joined: May 2013
Quote:
Originally Posted by ruben21

Yeah a lot annoying!! But maybe can any one fix that I try one kernel, you now what kernel is the best?

Sent from my ST27a using XDA Premium 4 mobile app

No idea, mine is bootloader locked so I can't change it = phone is bad and currently not using it
6th July 2014, 05:31 AM   |  #5  
MT27i's Avatar
Senior Member
Flag Brebes, Indonesia
Thanks Meter: 535
 
239 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by ruben21

Yeah a lot annoying!! But maybe can any one fix that I try one kernel, you now what kernel is the best?

Sent from my ST27a using XDA Premium 4 mobile app

@ruben21
Patch your services.jar and this will lock your launcher to memory so no launcher redraw CLICK HERE
The Following User Says Thank You to MT27i For This Useful Post: [ View ]
6th July 2014, 11:01 PM   |  #6  
ruben21's Avatar
OP Senior Member
Flag cabimas
Thanks Meter: 160
 
761 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by MT27i

@ruben21
Patch your services.jar and this will lock your launcher to memory so no launcher redraw CLICK HERE

Yeah I now that way so time long ago, but I want a more ease method to get lock the launcher in the ram! Mmm thanks a lot but well, I recommend V6 supercharger to all the people! Only advanced user!

Sent from my ST27a using XDA Premium 4 mobile app
29th July 2014, 06:03 AM   |  #7  
ruben21's Avatar
OP Senior Member
Flag cabimas
Thanks Meter: 160
 
761 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Hello again I have the service.jar supercharged! If I pull up! Will work to other people?

Sent from my ST27a using XDA Premium 4 mobile app
29th July 2014, 01:50 PM   |  #8  
MT27i's Avatar
Senior Member
Flag Brebes, Indonesia
Thanks Meter: 535
 
239 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by ruben21

Hello again I have the service.jar supercharged! If I pull up! Will work to other people?

Sent from my ST27a using XDA Premium 4 mobile app

Yes, why not?
29th July 2014, 07:39 PM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 79
 
156 posts
Join Date:Joined: May 2011
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by ruben21

Hello people, my launcher always reboot when I use a multiple apps, in reboot I say I need to wait to the launcher Finishing to redimentions, I think the launcher apps is close! all the time I use a build.prop tweak forcing the launcher in memory and don't work! Can you help me please people? I have .100 JB in my Sony Xperia go rooted unlock BL

Sent from my ST27a using XDA Premium 4 mobile app


The easy way!
  • Just install Xposed Installer http://repo.xposed.info/module/de.ro...osed.installer
  • Run Xposed Installer from your phone and Install Xposed Framework (please follow instructions from Xposed Installer app to get the framework installed )
  • Search, Download & Install App Settings Module
  • Activate and open App Settings, search for your launcher (and your phone dialer too, maybe a good idea)
  • Enable App Settings for your app, look for Resident and enable it. Press Save icon.
  • If App Settings ask you to reset, do it.

Don't for get, you will need a rooted system.

FAQ:
¿Why does my phone slows down after locking some apps in memory?
  • Because you don't have enough RAM, please uninstall a virus called Facebook from your phone, it will help a lot.

I'm facebook addicted, my life depends on it ¿What can i do?
  • Get another gmail account just for your notifications and set it up in your facebook account. Open your facebook account in chrome if you want it full featured. Open in Opera Mini or UC Browser Mini for fast and low RAM consumption.
Last edited by mpjoe2000; 29th July 2014 at 07:48 PM.
29th July 2014, 08:36 PM   |  #10  
ruben21's Avatar
OP Senior Member
Flag cabimas
Thanks Meter: 160
 
761 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by mpjoe2000

The easy way!

  • Just install Xposed Installer http://repo.xposed.info/module/de.ro...osed.installer
  • Run Xposed Installer from your phone and Install Xposed Framework (please follow instructions from Xposed Installer app to get the framework installed )
  • Search, Download & Install App Settings Module
  • Activate and open App Settings, search for your launcher (and your phone dialer too, maybe a good idea)
  • Enable App Settings for your app, look for Resident and enable it. Press Save icon.
  • If App Settings ask you to reset, do it.

Don't for get, you will need a rooted system.

FAQ:
¿Why does my phone slows down after locking some apps in memory?
  • Because you don't have enough RAM, please uninstall a virus called Facebook from your phone, it will help a lot.

I'm facebook addicted, my life depends on it ¿What can i do?
  • Get another gmail account just for your notifications and set it up in your facebook account. Open your facebook account in chrome if you want it full featured. Open in Opera Mini or UC Browser Mini for fast and low RAM consumption.

thanks men but i use supercharged way

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes