Post Reply

[Q] Removing "data status " from notification bar and using volume keys to unlock

OP Javi22

18th April 2012, 03:27 AM   |  #11  
Member
Thanks Meter: 5
 
46 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
It might be firwmare related. I was on .62 and upgraded to .73 and I'm able to clear it.
Don't know about .63 and .67.
The Following User Says Thank You to zarg2 For This Useful Post: [ View ]
18th April 2012, 03:35 AM   |  #12  
Member
Thanks Meter: 28
 
97 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
I found that "go locker" is a great custom lock screen application .

Doesnt awake and drain battery when on stand by like normal lock screen .

Doesnt require root . Try it .
The Following User Says Thank You to xerox89 For This Useful Post: [ View ]
18th April 2012, 06:43 AM   |  #13  
LiveSquare's Avatar
Senior Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 329
 
1,568 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by xerox89

I found that "go locker" is a great custom lock screen application .

Doesnt awake and drain battery when on stand by like normal lock screen .

Doesnt require root . Try it .

What is that related to this thread? |OP| didn't ask anything about lock screen!
18th April 2012, 08:57 AM   |  #14  
Junior Member
Flag Overijse
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Funny, i don't have this icon appearing ever. I thought it was region related, but now i see another member from Belgium who has the icon?
18th April 2012, 02:14 PM   |  #15  
Javi22's Avatar
OP Senior Member
Flag Madrid
Thanks Meter: 55
 
968 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by zarg2

It might be firwmare related. I was on .62 and upgraded to .73 and I'm able to clear it.
Don't know about .63 and .67.

I upgraded too, and It still there, annoying as the hell xDD



Quote:
Originally Posted by xerox89

I found that "go locker" is a great custom lock screen application .

Doesnt awake and drain battery when on stand by like normal lock screen .

Doesnt require root . Try it .


Yeah I have tried it too, it works, the only problem is that it isnt compatible with "unlock with wifi" or "tasker", which is very useful because allows me to skip slide and pattern unlocker when Im at my home. Moreover, it forces me to make dual unlock, first slide, and then pattern


Thank you guys for the help
21st April 2012, 02:16 AM   |  #16  
Junior Member
Flag Girona
Thanks Meter: 2
 
11 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Hello Javi,

The 'data enabled' icon is firmware-related. Did you buy your Xperia S in Spain? Spanish firmware has this icon enabled and you cannot disable it.

I know because I always buy my phones via Expansys or Amazon, so they come from various european countries and the icon is not there. And once I flash the Spanish firmware, the icon magically appears. Voilā!

Blame Sony Espaņa for that.

Saludos,

joens
The Following User Says Thank You to joens For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 03:51 PM   |  #17  
Javi22's Avatar
OP Senior Member
Flag Madrid
Thanks Meter: 55
 
968 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Ok so that means the icon will be there until I change rim...

My phone is from movistar, so yes it's from Spain, but I have flashed the generic Spanish firmware.

The problem is that my bootloader is blocked so I can't make root and flash roms so far
22nd April 2012, 11:26 PM   |  #18  
krabappel2548's Avatar
Recognized Contributor / Recognized Developer
Flag Neerpelt
Thanks Meter: 13,428
 
6,145 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
I hadn't read this thread before, but it's really easy if you rooted your phone

Just flash this file in CWM, it will disable any data notification

link: remove data notification

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia P, U, Sola, Go General by ThreadRank