Post Reply

[HubDroid][U/P/Sola/Go][Xperia STE] CyanogenMod 11.0/12.0

OP Info4Geek

1st March 2015, 04:13 PM   |  #1461  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
11 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
No video over youtube app? What do you mean exactly?
I can watch youtube videos perfectly.
1st March 2015, 09:10 PM   |  #1462  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Feb 2015
Exclamation rebooting
When replaying videos in gallery or MX player , the xperia u reboot. I'm on latest cm11 weekly 39. Plz fix this I will be very thankful . same problem on weekly 38.
Yesterday, 08:57 AM   |  #1463  
Trandaa's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
141 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
More
Quote:
Originally Posted by Khurramjavaid

When replaying videos in gallery or MX player , the xperia u reboot. I'm on latest cm11 weekly 39. Plz fix this I will be very thankful . same problem on weekly 38.

Do you use HW acceleration? Try to use SW acceleration.

Sent from my Xperia ST25i powered by CyanogenMod 11
Yesterday, 08:32 PM   |  #1464  
Member
Flag Hims
Thanks Meter: 75
 
62 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by Khurramjavaid

When replaying videos in gallery or MX player , the xperia u reboot. I'm on latest cm11 weekly 39. Plz fix this I will be very thankful . same problem on weekly 38.

I had this problem after installing mx player codec deleting them fixed the problem for me
haven't tried SW acceleration though
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes