FORUMS

OnePlus Addresses Reservation List Cheating

Jake Cooper figured out how to bump his place up on OnePlus’ reservation list and … more

OnePlus 2 Benchmark Scores Show Its Muscle

This video by FoneArena contains all the popular benchmarks being tested on the OnePlus 2, … more

Sony’s Emergence in The Middle: Is The Price Right?

Sony’s Electronics Division is not in its best days, and its smartphone … more

HTC Delivering Ads Straight to Sense Home

HTC’s 2015 has been a year marked by a desperate search for revenue.The HTC One M9 … more

[XP] Xperia P General Discussion Thread

572 posts
Thanks Meter: 88
 
By Rashkae, Senior Member on 16th May 2012, 07:49 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
30th June 2012, 12:29 AM |#481  
Member
Thanks Meter: 9
 
More
I also have the same problem after this update. Service provider drops all of a sudden and only reboot bring things back to normal. I wish I didn't update it

Sent from my LT22i using Tapatalk 2
 
 
30th June 2012, 04:23 AM |#482  
topazonic's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 26
 
More
Quote:
Originally Posted by dohanotoha

I also have the same problem after this update. Service provider drops all of a sudden and only reboot bring things back to normal. I wish I didn't update it

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

It seems many are facing that problem, it seems I am lucky & not facing any such issues. I hope that Sony releases a fix ASAP & may be with ICS
30th June 2012, 04:32 AM |#483  
Senior Member
Flag MUMBAI
Thanks Meter: 648
 
More
Quote:
Originally Posted by topazonic

It seems many are facing that problem, it seems I am lucky & not facing any such issues. I hope that Sony releases a fix ASAP & may be with ICS

hey even i am not facing this problem ! but topozanic check whether the notification bar shows you the name of the service provider ! i mean in my case it shows no service even though there is no loss of signal nor any death grip issues
30th June 2012, 05:38 AM |#484  
topazonic's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 26
 
More
Quote:
Originally Posted by NABENDU1

hey even i am not facing this problem ! but topozanic check whether the notification bar shows you the name of the service provider ! i mean in my case it shows no service even though there is no loss of signal nor any death grip issues

Yep it does show & everything works just fine.
30th June 2012, 11:12 AM |#485  
Member
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by NABENDU1

hey even i am not facing this problem ! but topozanic check whether the notification bar shows you the name of the service provider ! i mean in my case it shows no service even though there is no loss of signal nor any death grip issues

No service provider name, no signal at all!

Sent from my LT22i using Tapatalk 2
30th June 2012, 12:51 PM |#486  
SirRobin78's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 52
 
More
Iīve uploaded an screenshot to see how often there is the connection drop on my xperia P - maybe this is a problem in D networks only?

My mother with a german Xperia U with t-mobile prepaid card also faces the same problem!

We need an official information very soon!

Sony, please help! There are also many posts in the sony mobile support forum but no official information or answer from sony - letīs hope we donīt need to wait 4 weeks for an fix...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	screenshot_2012-06-30_1342.jpg
Views:	234
Size:	18.5 KB
ID:	1166856  
30th June 2012, 01:22 PM |#487  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
how many hours is the initial charge of this phone? I just purchased this phone today and it is an awesome phone..
30th June 2012, 02:47 PM |#488  
Senior Member
Thanks Meter: 20
 
More
Quote:
Originally Posted by dohanotoha

I also have the same problem after this update. Service provider drops all of a sudden and only reboot bring things back to normal. I wish I didn't update it

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

I have actually been experiencing this issue the last couple of days as well, but I'm still on .154, so I'm not sure whether it's caused by the new software update or not.

I'm still going to update to 162, I'll share my experience here later on.

Edit: Got it installed. Yellow / Green issue is still there for me. I'll share my experience with the battery and 3G/Mobile network later.
Last edited by MajestyZ; 30th June 2012 at 03:04 PM.
30th June 2012, 10:30 PM |#489  
Member
Thanks Meter: 9
 
More
I guess I knew when the signal drop happens.once I hit the data traffic button w the service of mobile provider drops. Big problem for me since I use data service the whole time

Sent from my LT22i using Tapatalk 2
30th June 2012, 10:39 PM |#490  
Member
Thanks Meter: 9
 
More
A friend told me to update using update service software (the old one) instead of using Sony pc companion. I will try and see if this works

Sent from my LT22i using Tapatalk 2
1st July 2012, 07:18 AM |#491  
Junior Member
Flag Trivandrum
Thanks Meter: 12
 
More
Cool 6.0.B.3.162
Updated my XP to the newer firmware 2 days ago and haven't found any signal issues yet. In fact I think the battery usage on cell standby has improved a lot. For the first time in 1 month of usage my XP lasted a full 18hrs of moderate usage, which includes browsing in 2G for some 20 mins and some 4 races in NFS shift . Display was ON for 1hr 30mins. Still I have 37% left. I think that's a definite improvement.

PS: Update was done using Sony update service tool and not using PC companion. PC companion was stuck at the 'preparing update' section for some 45 mins. So I cancelled it and updated using update service, without a full wipe keeping all user data.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes