Post Reply

Album problem with Xperia S

OP LokiDemi

2nd October 2012, 10:43 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 16
 
60 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
I recently flashed .50 firmware, everything is smooth, even the autofocus problem got solved, but n the other hand, I can't see my pictures in the "Album" application, and my music in Walkman app. I rebooted several times but still my pictures doesn't appear. However I can see my pictures, music, and everything using ES File Explorer. please help me
3rd October 2012, 05:39 AM   |  #2  
monivan's Avatar
Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 378
 
685 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by LokiDemi

I recently flashed .50 firmware, everything is smooth, even the autofocus problem got solved, but n the other hand, I can't see my pictures in the "Album" application, and my music in Walkman app. I rebooted several times but still my pictures doesn't appear. However I can see my pictures, music, and everything using ES File Explorer. please help me

Try to connect to the internet wait for while, it will be back in jist sooner or later!


Don't forget to hit thank, if i deserve it!
Sent from my LT26i using xda premium
3rd October 2012, 06:32 AM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 177
 
811 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
if it doesnt work reflash your old firmware then flash again the .50
3rd October 2012, 07:23 AM   |  #4  
revan17's Avatar
Senior Member
Flag Zagreb
Thanks Meter: 257
 
886 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Try clearing data and cache under settings>all apps and find album, photos and videos and possibly Walkman as well.

Dude, just use the Quickpic app for photos. It is infinitely better than any stock photo app. Much, much faster and better organized.
The Following User Says Thank You to revan17 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes