Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,777,659 Members 44,457 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

AudioOut_3 massive wakelock

Tip us?
 
satya-1998
Old
#1  
satya-1998's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 411
Posts: 960
Join Date: Aug 2012
Default AudioOut_3 massive wakelock

Hello all, I have an Xperia U, CM10 Limited Edition ROM. I noticed that my phone hasn't entered deep sleep at all and the wake lock is the infamous Audio Out_3.

I've uninstalled Apollo and DSP Manager as recommended on the ROM thread. I've searched online and implemented all described solutions, like turn off touch tones, put ringer on silent etc.

The wakelock still doesn't go and as you can see, it's pretty severe.
I have NexMusic and V4A installed but they have never caused this issue earlier for me. Please help!
Thank you


Sent from my Xperia U using xda app-developers app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1392260628401.jpg
Views:	350
Size:	64.2 KB
ID:	2576270   Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1392260639937.jpg
Views:	415
Size:	65.4 KB
ID:	2576271  
My gratitude for hitting the THANKS button. It keeps me going

Current Device-
Sony Xperia U, AOSX @ 800 MHz

My Humble Pieces of Work


1. NoSh1t ^ 2 aka No**** ^ 2!



2. AOSP JB WiFi Sleep bug workaround
 
M7mdA7md7sein
Old
#2  
M7mdA7md7sein's Avatar
Member
Thanks Meter 11
Posts: 59
Join Date: Feb 2013
Location: Alexandria, Egypt
Quote:
Originally Posted by satya-1998 View Post
Hello all, I have an Xperia U, CM10 Limited Edition ROM. I noticed that my phone hasn't entered deep sleep at all and the wake lock is the infamous Audio Out_3.

I've uninstalled Apollo and DSP Manager as recommended on the ROM thread. I've searched online and implemented all described solutions, like turn off touch tones, put ringer on silent etc.

The wakelock still doesn't go and as you can see, it's pretty severe.
I have NexMusic and V4A installed but they have never caused this issue earlier for me. Please help!
Thank you


Sent from my Xperia U using xda app-developers app
Could you figure it out ?
Cause I am having the same issue
Thanks
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes