Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Battery 1500 mAh

OP shironguyen

8th April 2012, 05:31 PM   |  #11  
Member
Thanks Meter: 1
 
76 posts
Join Date:Joined: May 2008
yes, and after restart, my phone was in flight mode...
8th April 2012, 06:03 PM   |  #12  
dragon546's Avatar
Senior Member
Flag Sutton
Thanks Meter: 116
 
585 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
Quote:
Originally Posted by Cotte

yes, and after restart, my phone was in flight mode...

Flight mode???? OK something definitely don't look right. It's just a reset.
The Following User Says Thank You to dragon546 For This Useful Post: [ View ]
10th April 2012, 05:05 AM   |  #13  
Member
Southampton
Thanks Meter: 17
 
85 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Try battery health test instead of battery test, it gives current capacity in uah. (mine shows 1725000)

I have noticed that during charging the led will go from red to green at 90%

Out of interest what battery tech does it state ?
Under battery test it shows mine as 1500mah and tech li-poly
The Following 2 Users Say Thank You to keithwalton For This Useful Post: [ View ]
10th April 2012, 09:18 AM   |  #14  
hololodilolo's Avatar
Member
Thanks Meter: 6
 
72 posts
Join Date:Joined: May 2011
Question
Quote:
Originally Posted by keithwalton

Try battery health test instead of battery test, it gives current capacity in uah. (mine shows 1725000)

I have noticed that during charging the led will go from red to green at 90%

Out of interest what battery tech does it state ?
Under battery test it shows mine as 1500mah and tech li-poly

Yep my one also shows Actual Batt(uAh): 1750000 under battery health test but it shows 1500 mAh under battery test. I've already tried the reset and it's same.
Last edited by hololodilolo; 10th April 2012 at 09:24 AM.
10th April 2012, 11:30 AM   |  #15  
Junior Member
Flag Overijse
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Another one showing only 1500mah here...
10th April 2012, 05:19 PM   |  #16  
Member
Southampton
Thanks Meter: 17
 
85 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
The reset has worked if under health test it is showing the max capacity
The Following 2 Users Say Thank You to keithwalton For This Useful Post: [ View ]
11th April 2012, 12:01 PM   |  #17  
hololodilolo's Avatar
Member
Thanks Meter: 6
 
72 posts
Join Date:Joined: May 2011
Question
Quote:
Originally Posted by keithwalton

The reset has worked if under health test it is showing the max capacity

My one is not worked
11th April 2012, 10:14 PM   |  #18  
reptile64's Avatar
Senior Member
Flag Drama
Thanks Meter: 360
 
770 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
More
Quote:
Originally Posted by hololodilolo

My one is not worked

Mine worked too! Before reset it was 1697 and now it shows 1750
13th April 2012, 05:08 PM   |  #19  
Junior Member
Thanks Meter: 8
 
22 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
I've had a strange one in the beginning it showed 1750000uAh and after a while I checked again and it said 1685000uAh, so I did the reset and now it's showing 1750000uAh again
15th April 2012, 05:25 PM   |  #20  
Senior Member
Flag denver
Thanks Meter: 28
 
702 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
More
Any one actually run the battery test? I am running the test but took so long and haven't complete yet???

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes