Post Reply
Prompt

[Q] (XP) A problem with recovery installation ?

13th May 2014, 01:38 PM   |  #1  
Smilex93's Avatar
OP Member
Flag Mühlacker
Thanks Meter: 15
 
33 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
i have a problem with recovery installation, i have installed CWM for locked bootloader, my bootloader is unlocked for sure
ive tried this because im lazy too type all commands :P
installation was sucessfull i can boot into recovery mode.

but the problem is at the second or third time i have no recovery i think....
ive tried go into recovery mode by pressing the hardware buttons, the XP is vibrating
at the start but i feel it skips into normal booting. ive tried all reinstall the recovery again, for first time i can go into recover mode
but in second or third time booting i cant go into recovery mode
13th May 2014, 02:33 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 465
 
1,609 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Quote:
Originally Posted by Smilex93

i have a problem with recovery installation, i have installed CWM for locked bootloader, my bootloader is unlocked for sure
ive tried this because im lazy too type all commands :P
installation was sucessfull i can boot into recovery mode.

but the problem is at the second or third time i have no recovery i think....
ive tried go into recovery mode by pressing the hardware buttons, the XP is vibrating
at the start but i feel it skips into normal booting. ive tried all reinstall the recovery again, for first time i can go into recover mode
but in second or third time booting i cant go into recovery mode

CWM for locked boot loader does not vibrate, keep pressing the volume button every second or so.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes