Shattered Screen? Turn Your Broken Device into a Complete Media Center!

A cracked screen usually means you’ll have to spend a hefty … more

Gmail 5.0: Material Design and Multiple Account Support

Google started to materialize many of its applications right after announcing the … more

Some of Our Favorite Features in Android 5.0 Lollipop

Android 5.0 Lollipop is the latest major revision to Google’s mobile operating … more

Sony SmartEyeglass SDK Developer Preview Released

A little over a month ago in Tokyo, Japan, Sony unveiled its new SmartEyeglasstechnology. … more
Post Reply

Dailer lag on Xperia GO Xperia STE CM11

OP DroidVin

11th June 2014, 12:03 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 5
 
19 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
I have installed XperiaSTE CM11 (4.4.3) on my Xperia GO.
Everything was fine for few hrs after flashing the ROM until, I noticed huge lag on the dialer.

When I press any number from 0-9 on the dialer I see that dialer hangs the number is displayed after ~5 seconds. Sometimes dialier stops responding and I get 'Unfortunately dialer has stopped'

But surprisingly if I enter the number using search window (present on top) on the dialer, there is no issue.

Has any one come across such issue? I have seen same issue with Freacks CM11 (4.4.2)
13th June 2014, 06:18 AM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 4
 
37 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
Same problem with me,
Therefore I'm using Terra rom

Sent from my ST25a using XDA Premium 4 mobile app
13th June 2014, 06:20 AM   |  #3  
OP Junior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 5
 
19 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Quote:
Originally Posted by REHMandroid

Same problem with me,
Therefore I'm using Terra rom

Sent from my ST25a using XDA Premium 4 mobile app

Can you please provide me the link to the ROM?
13th June 2014, 06:27 AM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 4
 
37 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
It is only for Xperia u

Sent from my ST25a using XDA Premium 4 mobile app
16th June 2014, 01:39 PM   |  #5  
OP Junior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 5
 
19 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Quote:
Originally Posted by REHMandroid

It is only for Xperia u

Sent from my ST25a using XDA Premium 4 mobile app

Thanks!
17th June 2014, 07:04 AM   |  #6  
OP Junior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 5
 
19 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Quote:
Originally Posted by DroidVin

Thanks!

Can this happen beacuse of wrong flashing procedure? I see no one complaining about this in the related ROM development forum.
20th June 2014, 06:16 AM   |  #7  
Fydo Dydo's Avatar
Junior Member
Flag Pekan
Thanks Meter: 2
 
23 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
Yup..same here..but i notice something..do you change the animation setting in dev opt..it only occur to me the lag happen when you change it..better leave it as usual..

Sent from my ST27i
The Following User Says Thank You to Fydo Dydo For This Useful Post: [ View ]
20th June 2014, 06:20 AM   |  #8  
OP Junior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 5
 
19 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Quote:
Originally Posted by Fydo Dydo

Yup..same here..but i notice something..do you change the animation setting in dev opt..it only occur to me the lag happen when you change it..better leave it as usual..

Sent from my ST27i

Thanks. Everything in dev is untouched. Anyways have updated to Build 2 with clean flash and provided Gapps. No problems since then.
20th June 2014, 06:46 AM   |  #9  
Fydo Dydo's Avatar
Junior Member
Flag Pekan
Thanks Meter: 2
 
23 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
Great..

Phone : Xperia Go ST27i
Rom : CyanogenMod 11 Xperia STE
Status : Rooted
Bootloader : Unlocked

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes