FORUMS

New Xposed for Lollipop 5.0 Update Fixes Major Bugs

Senior Recognized Developer rovo89 has patched Xposed for Lollipop 5.0 to … more

Download Sony’s new AOSP-like concept for Xperia Z3

Over in our forums, Recognized Contributor Jozinek has posted a very … more

OnePlus 2 vs Moto X Style: Which is The Better Flagship?

Two big industry names have announced their newest flagship phones within the … more

Making Your Own Xposed Modules Is Easier Than You Think

Close to the heart of XDA is the Xposed Framework by Rovo89. Most of … more

Dailer lag on Xperia GO Xperia STE CM11

35 posts
Thanks Meter: 7
 
By DroidVin, Member on 11th June 2014, 12:03 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I have installed XperiaSTE CM11 (4.4.3) on my Xperia GO.
Everything was fine for few hrs after flashing the ROM until, I noticed huge lag on the dialer.

When I press any number from 0-9 on the dialer I see that dialer hangs the number is displayed after ~5 seconds. Sometimes dialier stops responding and I get 'Unfortunately dialer has stopped'

But surprisingly if I enter the number using search window (present on top) on the dialer, there is no issue.

Has any one come across such issue? I have seen same issue with Freacks CM11 (4.4.2)
 
 
13th June 2014, 06:18 AM |#2  
Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 4
 
More
Same problem with me,
Therefore I'm using Terra rom

Sent from my ST25a using XDA Premium 4 mobile app
13th June 2014, 06:20 AM |#3  
OP Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by REHMandroid

Same problem with me,
Therefore I'm using Terra rom

Sent from my ST25a using XDA Premium 4 mobile app

Can you please provide me the link to the ROM?
13th June 2014, 06:27 AM |#4  
Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 4
 
More
It is only for Xperia u

Sent from my ST25a using XDA Premium 4 mobile app
16th June 2014, 01:39 PM |#5  
OP Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by REHMandroid

It is only for Xperia u

Sent from my ST25a using XDA Premium 4 mobile app

Thanks!
17th June 2014, 07:04 AM |#6  
OP Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by DroidVin

Thanks!

Can this happen beacuse of wrong flashing procedure? I see no one complaining about this in the related ROM development forum.
20th June 2014, 06:16 AM |#7  
Fydo Dydo's Avatar
Junior Member
Flag Pekan
Thanks Meter: 2
 
More
Yup..same here..but i notice something..do you change the animation setting in dev opt..it only occur to me the lag happen when you change it..better leave it as usual..

Sent from my ST27i
The Following User Says Thank You to Fydo Dydo For This Useful Post: [ View ]
20th June 2014, 06:20 AM |#8  
OP Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by Fydo Dydo

Yup..same here..but i notice something..do you change the animation setting in dev opt..it only occur to me the lag happen when you change it..better leave it as usual..

Sent from my ST27i

Thanks. Everything in dev is untouched. Anyways have updated to Build 2 with clean flash and provided Gapps. No problems since then.
20th June 2014, 06:46 AM |#9  
Fydo Dydo's Avatar
Junior Member
Flag Pekan
Thanks Meter: 2
 
More
Great..

Phone : Xperia Go ST27i
Rom : CyanogenMod 11 Xperia STE
Status : Rooted
Bootloader : Unlocked
10th January 2015, 07:00 AM |#10  
Junior Member
Thanks Meter: 9
 
More
CM 11 Dialer Lag
TRY to put Dialer pad Sound Off in sound settings. Lag will gone. !!!!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes