Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Help me, how to create a patch file

OP xx214718247

23rd February 2014, 07:41 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 661
 
85 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
For example:

https://github.com/munjeni/android_d...ework_av.patch


Who can tell me the steps?
Modify the framework/av

repo diff framework/av framework_av.patch ??????

cd framework/av
git diff > framework_av.patch ???????


thanks
The Following User Says Thank You to xx214718247 For This Useful Post: [ View ]
23rd February 2014, 07:47 AM   |  #2  
DarkFalcon's Avatar
Senior Member
Flag Pune
Thanks Meter: 755
 
812 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
May be @percy_g2 , @Abhinav2 @XperiaMT27 can help.
23rd February 2014, 07:48 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 661
 
85 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by cpkunki

May be @percy_g2 , @Abhinav2 @MT27 can help.

Thank you
23rd February 2014, 07:57 AM   |  #4  
OP Member
Thanks Meter: 661
 
85 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
@munjeni @DevSwift1
23rd February 2014, 08:58 AM   |  #5  
Senior Member
Flag Athens
Thanks Meter: 1,284
 
1,451 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by xx214718247

For example:

https://github.com/munjeni/android_d...ework_av.patch


Who can tell me the steps?
Modify the framework/av

repo diff framework/av framework_av.patch ??????

cd framework/av
git diff > framework_av.patch ???????


thanks

If you have repo sync then make your changes and enter repo diff. If you git clone then apply your changes, cd to the dir you want and git diff > name _you_want.patch . then you just have to apply the patch
Last edited by Andrewasth; 23rd February 2014 at 09:06 AM.
23rd February 2014, 09:04 AM   |  #6  
OP Member
Thanks Meter: 661
 
85 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by Andrewasth

If you have repo sync then make your changes and enter repo diff. If you git clone then apply your changes, cd to the repository you want and git diff > name _you_want.patch . then you just have to apply it

Thank you
23rd February 2014, 09:06 AM   |  #7  
Senior Member
Flag Athens
Thanks Meter: 1,284
 
1,451 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by xx214718247

Thank you

Will you work on kitkat with us? The device tree is on my github. github.com/Andrewas

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes