FORUMS

HTC One M9 Developer Edition Android 5.1 OTA

The Developer Edition of the HTC One M9 is receiving an over-the-air update to Android 5.1. … more

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

The Atlas of XDA

A few weeks ago, we asked you “How Does Your Location Affect Your Life As A Power User?”. In the days that … more

New Snapdragons: Some Context & Contrast

It hasn’t been a good year for Qualcomm so far. Every device featuring the Snapdragon 810 … more

Help Xperia P

15 posts
Thanks Meter: 0
 
By codapfk, Junior Member on 7th March 2014, 11:37 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I have root, cwm, bootlader is unlocked. I go to recovery and i wiped and flash ROM CM 11.0 and it's says that instalation is aborted. Please tell me what is problem? thx you.

Sent from my LT22i using xda app-developers app
 
 
7th March 2014, 11:43 PM |#2  
sab999's Avatar
Senior Member
Flag Poland
Thanks Meter: 47
 
More
Flash kernel (boot.img) from zip file (CM11) using fastboot

Wysłane z mojego Xperia U przy użyciu Tapatalka
8th March 2014, 05:06 AM |#3  
Abhinav2's Avatar
Recognized Contributor / Themer
Thanks Meter: 4,988
 
More
It may show some status error. Please post that
Also as sab999 said, flash the boot.img

Cheers,
AJ
9th March 2014, 01:21 AM |#4  
Member
Thanks Meter: 18
 
Donate to Me
More
whats the status error shown for U ?
9th March 2014, 01:29 PM |#5  
codapfk's Avatar
OP Junior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 0
 
More
It s ok. I have do it

Sent from my Xperia P using xda app-developers app
12th March 2014, 11:17 PM |#6  
Junior Member
Flag Suzano
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by codapfk

I have root, cwm, bootlader is unlocked. I go to recovery and i wiped and flash ROM CM 11.0 and it's says that instalation is aborted. Please tell me what is problem? thx you.

Sent from my LT22i using xda app-developers app

Flash stock in flashtool, then flash boot.img and after that is the same... worked here... don't forget to wipe system...
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes