FORUMS

Earthquake Early Warning in Your Pocket

Probably all of us reading this have a smartphone in our pocket. For many of us, the … more

Sony: The OEM You Want To Save

In our recent Discuss article, we asked you readers on which OEM you would like to help. While the … more

How to Lock and Protect Your Apps – XDA Xposed Tuesday

The smartphone revolution has passed. Everybody has mobile apps. Some of … more

Which OEM Would You Like to Help?

Most manufacturers have moments of greatness and moments of decadence, and in the past few years … more

Help Xperia P

15 posts
Thanks Meter: 0
 
By codapfk, Junior Member on 7th March 2014, 11:37 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I have root, cwm, bootlader is unlocked. I go to recovery and i wiped and flash ROM CM 11.0 and it's says that instalation is aborted. Please tell me what is problem? thx you.

Sent from my LT22i using xda app-developers app
 
 
7th March 2014, 11:43 PM |#2  
sab999's Avatar
Senior Member
Flag Poland
Thanks Meter: 47
 
More
Flash kernel (boot.img) from zip file (CM11) using fastboot

Wysłane z mojego Xperia U przy użyciu Tapatalka
8th March 2014, 05:06 AM |#3  
Abhinav2's Avatar
Recognized Contributor / Themer
Thanks Meter: 4,988
 
More
It may show some status error. Please post that
Also as sab999 said, flash the boot.img

Cheers,
AJ
9th March 2014, 01:21 AM |#4  
Member
Thanks Meter: 18
 
Donate to Me
More
whats the status error shown for U ?
9th March 2014, 01:29 PM |#5  
codapfk's Avatar
OP Junior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 0
 
More
It s ok. I have do it

Sent from my Xperia P using xda app-developers app
12th March 2014, 11:17 PM |#6  
Junior Member
Flag Suzano
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by codapfk

I have root, cwm, bootlader is unlocked. I go to recovery and i wiped and flash ROM CM 11.0 and it's says that instalation is aborted. Please tell me what is problem? thx you.

Sent from my LT22i using xda app-developers app

Flash stock in flashtool, then flash boot.img and after that is the same... worked here... don't forget to wipe system...
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes