Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

plsss help me my laptop cant recognize my sola

OP rim01126

29th June 2014, 08:41 AM   |  #1  
OP Member
Flag gandhinagar
Thanks Meter: 4
 
48 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
i have hp laptop with windows 8.1 enteprise after install windows 8.1 enterprise all goes well my sola can connect fastboot flashmode and also mass storage but suddenely i cant connnect it via as maas storage(flashmode,fastboot) its show only charging plsss help me guysss
3rd July 2014, 02:42 PM   |  #2  
Member
Flag Jaipur
Thanks Meter: 26
 
79 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
no idea for win 8.1 , but you can try this.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2095087

it is probably a driver problem and generally happens in win8/8.1, when you perform updates in windows.

NOTE : make sure that you are not trying to connect the phone to usb 3.0 or above, the last time i checked, our phones does not support such connection.

--------------------
if you have flashed some ROM, and it changes the device id, like LT27i to LT27a ( check it in settings ), then installing proper drivers of flashtool might correct your problem.

Quote:
Originally Posted by rim01126

i have hp laptop with windows 8.1 enteprise after install windows 8.1 enterprise all goes well my sola can connect fastboot flashmode and also mass storage but suddenely i cant connnect it via as maas storage(flashmode,fastboot) its show only charging plsss help me guysss

Last edited by deshx; 3rd July 2014 at 02:45 PM.
The Following User Says Thank You to deshx For This Useful Post: [ View ]
4th July 2014, 08:40 AM   |  #3  
OP Member
Flag gandhinagar
Thanks Meter: 4
 
48 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
i tried it all but i remember week ago i use duplicate charger then it short circuit and second day when i connect my mobile in pc its not recognize only charging show
plssss helplppp me guys
4th July 2014, 12:10 PM   |  #4  
Member
Flag Jaipur
Thanks Meter: 26
 
79 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Info 2
try connecting your phone with win xp/7 pc ( any friend's or neighbor's ). if the device is not recognized as a peripheral even once in any and all of the pc, then you should get the usb port checked. lets hope everything is all right !

connect your phone in xp/7 and look for any drivers installing notification in task bar.
if not, go to device manager and look for the device in all usb ports the pc has.

i suggest you to try this in 2 computers. if any one has ubuntu ( or any other linux distro ), you can try that too.

Quote:
Originally Posted by rim01126

i tried it all but i remember week ago i use duplicate charger then it short circuit and second day when i connect my mobile in pc its not recognize only charging show
plssss helplppp me guys

4th July 2014, 03:18 PM   |  #5  
OP Member
Flag gandhinagar
Thanks Meter: 4
 
48 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
thnkx bro but already try its but no result only charging start when i connect my sola in pc i think i fried my charging port and bootloader plssa give me any procedure for fix this problem and my sola is now running carbon rom cm11 but i wanna go to ics then i want help plss help me and sorry for my bad English
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes